2014. december 15. írta: ECOLIFE

Az Ecolife blog és az Ecolife magazin (Magyarország első fenntartható életmód magazinja) azzal a szándékkal indult, hogy hazánkban is népszerűsítse a környezetbarát gondolatok kultúráját. A fenntartható életmód szerintünk ugyanis nem jár lemondásokkal, mindössze szokásaink újragondolását igényli. S hogy miként tegyük mindezt? Segítünk!

 Legyen szó környezetvédelmi vagy társadalmi kérdésekről, testi-lelki egyensúlyról, ökotudatos divatról, autózásról, szabadidőről és utazásról, házépítésről, gasztronómiai különlegességről vagy üzletről, az Ecolife igyekszik kortól és nemtől függetlenül naprakész és hasznos tippekkel, információkkal ellátni Olvasóját.  

Hiszünk abban, hogy a felelős, zöld gondolkodás, a teljesebb élet megteremtése nem egy vékony társadalmi réteg kiváltsága: saját, személyes életünkben tapasztaltuk, hogy az apró, jól összehangolt, tudatos lépések igenis messzire vezetnek. Tarts velünk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr116984381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása