Idén negyedszer is CSR piac - június 4-én
2015. május 14. írta: ECOLIFE

Idén negyedszer is CSR piac - június 4-én

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen szervezi idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás. Az egész napos szakmai rendezvényt június 4-én tartják a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban.

Az immár negyedik alkalommal megrendezett, legrangosabb hazai CSR esemény vonzereje a személyes tapasztalatcsere lehetőségében rejlik. A CSR Piac standjain a kiállító 33 vállalat és 6 szakmai civil szervezet mutatja be a CSR és a felelős foglalkoztatás területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásait. Az egész napos kiállítást szakmai műhelymunka és civil kerekasztal-beszélgetés is színesíti.

csr_piac_2015_logo_1.jpg

Itt adják át a legkiválóbb CSR- és felelős foglalkoztatási megoldásért járó díjakat, valamint a Valóban Felelős Vállalat-díjat, és a Társadalmi Vállalkozás különdíjat. A közönségdíjat pedig a nap folyamán a látogatóközönség által leadott szavazatok alapján ítélik oda.

A belépés ingyenes, a szervezők elsősorban a vállalatok társadalmi felelősségvállalása és a felelős foglalkoztatás iránt érdeklődőket várják. www.csrpiac.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr647459040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása