Női cégvezetők az erőszak ellen
2015. június 16. írta: .ecolife.

Női cégvezetők az erőszak ellen

A 20 éves MagNet Bank számlanyitási akciója a női szolidaritásra épít.

A nők sorsa nem a kiszolgáltatottság

A bűnügyi statisztikák szerint hazánkban közel 800 ezer olyan nő él, akit élete során ért már testi erőszak. Közülük közel 300 ezren szexuális abúzust is elszenvedtek. Ma legalább 261 ezer nő él bántalmazó párkapcsolatban. Talán sokan azt gondolják, mindez a rendőrségre, illetve az állami szervekre tartozik, a valóság azonban az, hogy akár hétköznapi döntéseink által, mi is sokat tehetünk a környezetünkben élőkért.

A MagNet Bank úgy döntött, nem nézi mindezt tétlenül, az ügy mellé áll, és ügyfelei közreműködésével támogatja a NANE Egyesületet (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület).

magnet_soma_gyorgyi.jpg

Bankszámlanyitással az erőszak ellen

A közösségi bank ezúttal a nőket, különösen az üzleti élet női döntéshozóit szólítja meg, mert mélyen hisz a női szolidaritás és az összefogás erejében. A Bank 20. születésnapja alkalmából most 20 ezer forintot juttat a NANE Egyesületnek minden olyan új vállalkozói számla megnyitása után, ahol a vállalkozás női tisztségviselővel vagy női tulajdonossal rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy az üzleti élet sikeres női szereplői, vezetők, cégtulajdonosok, tisztségviselők most úgy járulhatnak hozzá kiszolgáltatott nőtársaik védelméhez, hogy egyszerűen, akár online igénybejelentéssel számlát nyitnak a MagNet Banknál. Egy-két formaság elvégzése után a húszéves bank 20 ezer forintot ír jóvá a NANE számláján, saját nyereségéből, azaz az ügy támogatása nem kerül pénzbe az új ügyfeleknek.

magnetlogo.jpg

Az erősebb kötelessége a segítségnyújtás

A 100%-ig magyar MagNet Bank már 20 éve stabil, nyereséges működését, valamint töretlen fejlődését mi sem jelzi jobban, mint hogy ügyfélköre az utóbbi években is évről évre átlagosan 30%-ot bővül, folyamatos akvizíciókkal is erősíti piaci pozícióját. A közösségi bankban azt vallják: magától értetődő, hogy az erősebbnek segítenie kell az éppen támogatásra szorulókat.

Ha Ön is úgy érzi, hogy van lehetősége tenni a nők jobb körülményeiért, biztonságáért, érdeklődjön a részletekről bármely MagNet bankfiókban, vagy hívja a 06 40 20 40 60-as telefonszámot.

A kampány weboldala: www.magnetbank.hu/nokent_nokert

nanelogo.jpg

A NANE 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy segélyvonalat indítson bántalmazott nők részére. Magyarországon mind a mai napig ők az egyetlen családon belüli erőszakra specializálódott női civil szervezet, az elmúlt évek során tevékenységük jelentősen kibővült. Sikerrel kezdeményeztek reformokat olyan jogi, államigazgatási-eljárási területeken, ahol az állam általában nem szolgáltat igazságot a családon belüli erőszak áldozatainak. Az Egyesület már 1999 óta működik kiemelkedően közhasznú szervezetként.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr927548476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása