Ha Földről eltűnnének a fák…
2015. augusztus 28. írta: .ecolife.

Ha Földről eltűnnének a fák…

Ha a fák eltűnnének bolygónkról, a Földről, a számunkra ismert világ képe teljesen megváltozna.

sequoia-274158_1280.jpg

A Föld növényei felelősek azért, hogy mindig friss oxigén kerüljön a légkörbe. Ha a fákat kiirtjuk, akkor a maradék növények nem tudnak elegendő oxigént termelni, ezért a levegő sokkal kevesebb oxigént tartalmazna, mint most. Az erdő fáinak gazdasági célú kivágásával napjainkban Magyarországon évente körülbelül 7 000 000 m3 fát vágnak ki. Szerencsére manapság sokan tesznek azért, hogy ezt ellensúlyozzák és fákat, növényeket ültetnek.

Te is szeretnél tenni a jövőnkért, a környezetünkért?

Az Energia Nap elnevezésű roadshow egy környezet és egészségtudatos INGYENES rendezvénysorozat. A szervezők célja, hogy az informáló kikapcsolódás mellett a megszokott fesztivál jelleget biztosítsák a vendégeknek egy globálisan tudatos rendezvény keretein belül.

plakat.jpg

A szórakoztató, ingyenes pontokon -pl.: öko lábnyomot számolhatnak, virágot ültethetnek, edzéseken vehetnek részt, elektromos autót vezethetnek stb. – pontokat gyűjthet a család, akár minden tagja. Természetesen a jutalom sem marad el, a vendégek az összegyűjtött pontokért 1-1 facsemetét kapnak ajándékba.

Látogasson el a rendezvénysorozat bármely állomására, érezze jól magát, egyen, igyon egészségesen és ültessen a jövőért egy fát!

További információk: www.energianap.hu oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr607740192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

húzzad neki shakespeare 2015.08.28. 09:16:12

Reméljük, hogy soha nem tűnnek el a fák a földről Még a lósóska sem oktalanul nől az árokparton.
süti beállítások módosítása