Vans cipők környezetbarát verzióban
2015. szeptember 20. írta: .ecolife.

Vans cipők környezetbarát verzióban

Immár a Vans is a környezetbarát márkák sorába lépett: karöltve a híres amerikai cipőtervezővel, Charlotte Stone-nal, útjára bocsátotta első környezetbarát kollekcióját. Ezek a szabadidőcipők részben újrahasznosított műanyag palackokból készültek, felső részük 100%-ban újrahasznosított vászon, gumitalpuk pedig teljes mértékben anyagpazarlás nélkül készült.

Még az olyan részletekre is figyeltek a tervezők, hogy a felhasznált ragasztó is vízalapú legyen, ezzel is óvva a környezetet. A cipők a letisztult vonalú minimalizmust követik, ám szó sincs arról, hogy túl egyszerű vagy unalmas lenne a háromdarabos kollekció: Stone ultra-modern megoldásaival igen ütős alkotások tulajdonosai lehetünk majd. A balett bájos világát felidéző bebújós cipő, a klasszikus vászoncipő és a zártabb, bokamagasságban végződő szabadidőcipő közül választhatunk majd, s olyan részleteken akadhat meg a szemünk, mint a nyolcszögű, rose-gold cipőfűzőlyukak vagy a modern, fémhatású nyomatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr17802770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása