Csomagolóanyagból kabát
2015. november 30. írta: Fodor Dani

Csomagolóanyagból kabát

Szilas Rita a kezdetekkor az államigazgatás területén szerezte meg első diplomáját, majd elvégezte a jogi egyetemet. Az egyetemi évekkel párhuzamosan a Budapesti Divatiskola kurzusait is rendszeresen látogatta, végül a hobbiból főfoglalkozás lett. Szilas Rita divattervező egyrészt fesztivál trendet teremt, másrészt újrahasznosít. A csomagolóanyagként ismert buborékfóliából divatos esőkabátot tervezett, amely Bubi-Kabi névre hallgat.

A tervezéssel egybekötött folyamatos anyagkísérletezésnek köszönhetően Rita rátalált arra a vastag buborékfóliára, amelyben lényegesen nagyobb egy buborék, mint szokványos társainál. Ez nem csak azért jobb, mert vékony társaival ellentétben nem nyúlik széjjel, hanem azért is, mert miután kipukkasztgattuk a kabátotokat, akkor sem kell kidobni. A buborékok kipukkasztása után az anyag visszahúzódik a helyére és nem feltűnő, hogy már ki van pukkasztva, így az egyedi pukifólia továbbra is tökéletesen 

használható esőkabátként.

Honlap: http://www.szilasrita.hu/bubi-kabi.html

24636_bubi-01.jpg

dsc0052x.jpg

dsc0170x.jpg

maxresdefault.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr528127520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása