Környezetbarát, avagy a baráti környezet
2015. december 01. írta: Berki Lili

Környezetbarát, avagy a baráti környezet

Zöld irodákkal a fenntartható fejlődésért

  A 21. század egyik legfontosabb kérdése az, hogy miként hozhatnánk helyre megromlott kapcsolatunkat Földünkkel. Számos bűncselekményt követtünk és követünk el ugyanis, amelyek célpontja egyértelműen bolygónk volt. Miként lehet ez ellen tenni? A továbbiakban bemutatjuk az egyik leginnovatívabb bocsánatkérési formát, amely amellett, hogy környezetbarát, még a dolgos emberek mindennapjait is vidámabbá teszi.

  A zöld iroda kifejezés olyan munkahelyet jelent, amely felelősséggel gondol a környezetre, emellett hatékonyan gazdálkodik erőforrásaival. A zöld irodák működésük során előnyben részesítik az újrahasznosított anyagokat, valamint a természet formáinak és energiáinak megújuló forrásait. Céljuk egy egészséges, élettel teli és abszolút barátságos környezet kialakítása, világunk szennyezésének és terhelésének csökkentése, illetve a munkavállalók életkörülményeinek javítása.

  Budapest egyik legismertebb zöld irodájának büszke tulajdonosa, a méltán híres Prezi.com. A tervezők fókuszában a karakteres növényesítés, egyfajta élő növényfelület kialakítása állt, amely organikusságával, állandó változásával és színeivel a belváros ékkövévé varázsolja az Andrássy úti épületbelsőt.

prezi2_1.jpgprezi1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr658128626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása