Télikabátok férfiaknak, okosan
2015. december 07. írta: Jachimek Anett

Télikabátok férfiaknak, okosan


Következő írásunkban az urak figyelmét szeretnénk a környezettudatos vásárlás felé irányítani, hiszen ma már rengeteg olyan ruházati cég van, amelyek az organikus öltözékekben látják a jövőt.

A tél beköszöntével előkerülnek a vastagabb zakók, télikabátok. A hidegben nem csak a dizájn, hanem a minőség is nagyon fontos. A következő cégek a stílus mellett a környezetkímélő előállításra is nagy hangsúlyt fektetnek, ruháik 100%-ban természetes anyagból készülnek, legtöbbször kézművesek közreműködésével. 

 

Nau

A 2007-es vállalkozás azt vallja, minden, ami a fenntarthatóság gondolatával kapcsolatos, az csakis eredményes lehet. A ruhákra a modern és letisztult stílus jellemző. 

 

A városi kényelem és praktikum ihlette ezt a kabátot, mely egyszerre vízálló és légáteresztő. Organikus pamutból és újrahasznosított műanyagból készült.

 

 

 

 

 

 

 

 Ecoalf

Fő profiljuk az újrahasznosított divatcikkek árusítása. Jelenleg 11 országban, többek közt Mexikóban, Japánban vannak üzleti partnerei.

Ez a sportosabb télikabát 80 darab újrahasznosított műanyag palack felhasználásával készült el.

 

Indigenous

Divatos és környezetbarát vállalkozás, a minőség mellett a legnagyobb hangsúlyt a kézművesekkel való együttműködésre fektetik.

 Peruban készült alpakagyapjú kabát, könnyebb és melegebb viselet a többi anyaggal szemben.

 

Képek forrása:

www.nau.com

www.ecoalf.com

www.indigenous.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr178129668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása