Te dolgoznál Budapest legdizájnosabb irodájában?
2015. december 20. írta: Fazekas Fanny

Te dolgoznál Budapest legdizájnosabb irodájában?

Az Év Irodája verseny jelentkezési határideje december 7-ével lezárult, és megkezdődött a közönségszavazás. Az idei jelölteket ide kattintva láthatjuk, szavazásunkkal támogathatjuk!

A pályázók száma idén minden korábbi rekordot megdöntött: a 7 kategóriában eddig 84 résztvevőt üdvözölhet az iroda.hu csapata, Az Év Ingatlanpiaci személyisége kategóriában továbbra is várják az ajánlásokat.

A legkülönbözőbb profilú cégek munkahelyeire szavazhat a közönség, a budapesti munkahelyek mellett pedig egyre több vidéki iroda mutatkozik be a versenyen.

bp_playzone.jpg

dekoratio_branding_design_studio.jpg

deloitte.jpg

A verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. Először a közönségszavazásra kerül sor, majd a független szakemberekből álló zsűri értékeli a pályázatokat egy összetett szempontrendszer alapján. A végeredmény meghatározásában a közönségszavazás a zsűri értékelése során 10% súllyal esik a latba.

google_iroda.jpg

magnetbank.jpgskyscanner_budapest.jpg

2015-ben az Év Irodája verseny címadó kategóriájában a Dentsu Aegis Network Hungary lett a győztes, amely Budán a Residence Irodaházakban alakított ki egy egészen kreatív, otthonos munkahelyet. A sikerhez persze kellett a csillagok szerencsés együttállása is, hiszen Tompa Balázs, a kommunikációs ügynökség kreatív igazgatója, történetesen építész és tervező.

dentsu_aegis_network_hungary.jpg

dentsu_aegis_network_hungary1.jpg

Szavazni 2016. január 22-éig lehet a www.azevirodaja.hu honlapon, ahol egy villámgyors regisztrációt követően már rögtön szavazhatunk is.

solinfo_lighting_home.jpg

h_m.jpg

Képek: www.azevirodaja.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr998172502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása