Ha Goerge Clooney túrázni megy, biztosan ezt a kávét választja!
2015. december 23. írta: Fodor Dani

Ha Goerge Clooney túrázni megy, biztosan ezt a kávét választja!

A hordozható Handpresso az igazi fenntartható kávéfőzőgép.

Handpresso – minőség és hordozhatóság

A kávé szerelmesei mind tudják: nem létezhet olyan körülmény, amikor a napi egyszeri vagy többszöri kávézási rituálé valamiért meghiúsul. Ha mégis, az a nap számukra már nem olyan, amilyennek lennie kell! 

 

Többek közt nekik, a kávéjukról semmilyen körülmények közt le nem mondó fogyasztóknak és ínyenc társaiknak örömhír a Handpresso legújabb mobil kávégépei, melyek segítségével pár perc alatt, kézben vagy autóban, bárhol friss espressot készíthetnek.

A kompakt kisgépek 16 bar nyomással készítik el prémium minőségű napi feketénket, párnás csomagolású vagy őrölt kávéból. Utazzunk autóban hosszabb ideig, túrázzunk nagyokat erdőkben-hegyekben, sátorozzunk napokig, a hordozható Handpresso sehol sem fog cserben hagyni!

A minőségi kávékészítést forradalmasító, manuális, mobil változat használata nagyon egyszerű: a kézi pumpás rendszerrel pillanatok alatt előállíthatjuk az espressohoz szükséges nyomást, ezt követően csak lecsavarjuk a készülék fedelét, feltöltjük forró vízzel, ráhelyezzük a kávépárnát vagy őrölt kávéval feltöltött tartót, lefedjük és a szelep megnyitását követően már készül is a krémes espresso.

Az autós típus a gépjármű pohártartójában elfér, a 12V-os autó aljzatába csatlakoztatva, hideg víz és kávé hozzáadása után már 2 percen belül élvezhető a tökéletes, lágy és krémes presszókávé igazi kávéházakra emlékeztető aromája.

A kimagasló minőségű anyagokból készült, formatervezett Handpresso tisztántartása csekély vízzel annyira egyszerű, mint a fentiekben bemutatott kávéfőzés. A manuális modell nem igényel elektromosságot így páratlanul energiatakarékos. Ráadásul, ha igazi őrölt kávésok vagyunk, a természetben lebomló zaccot utunk során bármikor kiüríthetjük. Ilyen értelemben ez a kávégép a fenntarthatóság terén is egy roppant innovatív fejlesztés. 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr488194308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása