Környezettudatos gombalámpák
2016. január 26. írta: Jachimek Anett

Környezettudatos gombalámpák

A világító gombák csodásan mutatnának bármelyik kertben vagy lakásban. Az egyedi formatervezésen kívül másik nagy előnyük, hogy környezetbarátok. Különleges gombalámpák, nem csak meseimádóknak. 

A Great Mushrooming elnevezésű projekt célja, hogy olyan környezetkímélő lámpákat alkossanak meg, melyek nem mindennapi formába öntve pompáznak. Minden egyes alkotás gyönyörű, környezetbarát kombinációja a kézműves üvegnek, az újrahasznosított fának és a LED-lámpáknak.

Az alapítónak, Yukio Takanominak mi más adhatta volna az ötletet, ha nem az anyatermészet. A megannyi színben tündöklő lámpákon található gombák mindegyikét egy, a természetben is fellelhető gombafajról mintázták. Megjelenése varázslatos, egyszerre rusztikus és modern. Ez nem egy egyszerű fényforrás, mellyel lépten-nyomon találkozni lehet. A gombalámpa művészet.

Képek forrása: geocities

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr988317690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása