Hipnotizáló luxusasztal környezetbarát anyagokból
2016. január 27. írta: Jachimek Anett

Hipnotizáló luxusasztal környezetbarát anyagokból

Az étkezőasztal az óceán lélegzetelállító mélységét próbálja visszaidézni. Aki szívesen látja otthonában a nem megszokott és egyedi alkotásokat, annak bátran ajánljuk ezt az asztalcsodát.

A brit tervező, Christopher Duffy, a Duffy London stúdió vezetője alkotta meg ezeket a varázslatos étkezőasztalokat. A művésznek nem ez az első próbálkozása, ehhez hasonló konstrukciókat már korábban is tervezett, például az Atlantis névre keresztelt dohányzóasztalt, vagy a most bemutatott Abyss asztal másik verzióját.

A bútorok megtervezésénél fontos szerepet játszott a mélység kidolgozása. Duffy minél élethűbb óceáni képet szeretett volna az asztalon megjeleníteni, ezért választotta a rétegezett megoldást, mely által az asztal felszíne a földtani térképek makettjeihez hasonlít.

A hipnotizáló étkezőasztalt fenntartható alapanyagokból alkották meg: üvegből és ellenőrzött gazdaságból származó fából készült, melyek az óceán mélységét kívánják utánozni. Az asztal alapja egy sötét, négyoldalú bázis, ebben kapott helyet a LED-világítás is, mely alulról szűrődik felfelé, ezáltal még hangsúlyosabb és drámaibb hatást keltve.

Az étkezőasztal 200 cm hosszúságú, 100 cm széles és 75 cm magas, tehát abszolút ideális méretű, egy család kényelmesen körbe tudja ülni. A kék csoda limitált kiadású, összesen 25 darab készült belőle és minden alkotásért igencsak borsos árat kell fizetni, az asztalok egyenként 28500 fontba kerülnek.

Képek: duffylondon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr768321900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása