Édes romantika a belváros szívében - Tour de Zsokolat
2016. február 09. írta: Jachimek Anett

Édes romantika a belváros szívében - Tour de Zsokolat

Nemsokára Valentin-nap, ilyenkor minden pár elkezd gondolkozni, mi az, amivel meglephetné a másikat. Évről-évre felmerül ez a kardinális kérdés, főleg, ha már régóta együtt van a pár: milyen újdonsággal tudnék neki kedveskedni? Nos, ha még nincs meg a tökéletes ajándék, mi segíthetünk. A Tour de Zsokolattal nem nyúlhat mellé az ember!

Valentin-napon a rózsa és a csokoládé a legkedveltebb ajándékok közé tartozik. Ahelyett, hogy egy egyszerű bonbont vennénk, kedveskedjünk egy különleges és hangulatos csokoládét-túrával, és készítsük el mi magunk ezeket a finomságokat! Betekinthetünk a kulisszák mögé, olyan különleges és természetes összetevőket tartalmazó csokoládékat kóstolhatunk, melyeket máshol nem kaphatunk, találkozhatunk a csokoládékészítés nagymestereivel és mindent megtudhatunk magáról a csokoládéról. Legyünk egyediek és lepjük meg párunkat egy nem mindennapi élménnyel, melynek során nemcsak némi plusz tudásra, de rengeteg csokoládéra is szert tehetünk. 

A Tour de Zsokolat megálmodója, Áth-Horváth Zsóka csokoládék közt tölti mindennapjait — sokan biztosan irigylik is érte — és ő szervezi a túrákat a különféle manufaktúrákba.

Valami olyat akartam létrehozni, amiben mások is megtalálják azt az örömöt és boldogságot, amit nekem egy jó csokoládé nyújt. Így született az ötlet: elviszek másokat is csokoládézni azokra a helyekre és azokba a műhelyekbe, ahol mindig is profi munka folyt, ahol mindig is kiváló csokoládék készültek.

Február 13-án Budapesten 10 órától bármelyik édesszájú párnak lehetősége nyílik bepillantani a csokoládék világába. A négy óra hosszú programon olyan kérdésekre kaphatunk választ, hogy mire figyeljünk, amikor csokoládét választunk, hogyan kell csokoládét kóstolni, milyen alapanyagokból és hogyan készül a csokoládé, de megismerkedhetünk az aktuális csokoládétrendekkel is. 

Az első helyszín a Bonbonier csokoládéműhely, ahol a legjobb minőségű alapanyagokból készült bonbonokkal találkozhatunk és saját bonbonokat és trüffeleket is készíthetünk egyedi ízesítéssel.

Ezután a Zangio családi csokoládéműhelyében varázslatos bonbonokat és trüffeleket kóstolhatunk meg, ahol a csokoládé megszállott híveit tárt karokkal várják.

Ezt követően a Rózsavölgyi csokoládéboltban szezonális és terület szelektált csokoládékat kóstolhatunk meg. Ez a nagy múltú műhely számos elismerésben részesült, 2009-ben elnyerték az Academy of Chocolate ezüstérmét.

A túra ára személyenként 8800 forint, mely tartalmazza a kóstolókat, a kedvezményes 10% vásárlásokat, egy útravaló csomagot és a túravezetés díját.

 

 Kapcsolat:

Áth-Horváth Zsóka
athzsoka@gmail.com
+36 30 448 18 14

Minden fontos információ megtalálható itt: tourdezsokolat

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr488371716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása