Biciklistáknak nincs ennél nyerőbb autóválasztás!
2016. július 15. írta: Jachimek Anett

Biciklistáknak nincs ennél nyerőbb autóválasztás!

 A 2015-ös a Frankfurti Motor Show-n leleplezett, különleges kerékpártartóval felszerelt Civic Tourer „Active Life Concept” Európa-szerte komoly sikert aratott.

Az új, innovatív rendszer sorozatgyártásáról a kedvező frankfurti fogadtatás után döntött a Honda vezetősége. Ez a szállítási mód praktikus és biztonságos, ugyanakkor megóvja a bringát az időjárás viszontagságaitól és a tolvajoktól. A karosszérián belüli kerékpárszállító-rendszer másik nagy előnye, hogy nem nő a jármű üzemanyag-fogyasztása, így a Civic Tourer továbbra is minden idők egyik legtakarékosabb személyautójaként szállíthatja utasait, és a bringákat.

Az alumíniumsínek a padlósík alatt kialakított mélyedésben kerültek rögzítésre, ezeken csúszik a két tartókonzol, amelyek végén T-alakú rögzítőkeret fogja közre a kerékpárok villáját. A hátsó kerék a lehajtott második üléssoron pihen, míg a kiszerelt első kerék a sínek mellett kialakított tárolórekeszben kaphat helyet. Ráadásként egy-egy hevedert is biztosít a Honda, ezekkel a csomagtartóban található tartófülekhez is kiköthetők a drótszamarak. Az „In-Car” kerékpárszállító-rendszer forgalmazása várhatóan 2016 októberében kezdődik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr318889442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toce 2016.08.11. 14:24:09

Nagyon praktikus, csak közben hova teszem a gyereket, meg az ő bringáikat. Nomeg az én bringám nem pont ilyen patyolat szokott lenni használat közben/után. Szerintem életképtelen...
süti beállítások módosítása