WIWE - tudatosan a szívünkért
2016. december 06. írta: Ecolife

WIWE - tudatosan a szívünkért

A tudatos életmódhoz hozzátartozik saját egészségünk megóvása is. Ebben van mostantól nagy segítségünkre a WIWE, egy olyan magyar szakemberek által kifejlesztett orvostechnikai eszköz, amely képes előre jelezni a hirtelen szívmegállás és a stroke kockázatát.

_nai9037.jpg

2016. november 23-án mutatták be Budapesten a WIWE névre keresztelt névjegykártya méretű diagnosztikai eszközt, amely EKG görbét mér, és – a világon egyedülálló módon - intelligens algoritmus segítségével kiértékeli azt. Egy applikáción keresztül jelezni tudja, hogy abban a pillanatban mekkora kockázata van annak, hogy a használó stroke-ot kap, vagy hirtelen szívmegállás történik.

_nai8789.jpg

Majoros Péter, azaz Majka is ott volt az eseményen, akinek szívét veleszületett, jóindulatú szívritmuszavara miatt már kétszer meg kellett operálni az elmúlt években és az orvosok elmondása szerint a rapper betegsége, akár hirtelen szívmegálláshoz is vezethet. A WiWE-nak köszönhetően azonban Majka most már biztonságban van.

_nai9312.jpg

Ez a készülék nekem biztonságérzetet ad. Ha rosszul érzem magam, akkor gyorsan mérek egyet a WIWE-val. Ha baj van, hívom a kardiológusomat.

– mondta Majka.

A WIWE használatáról itt tudhatunk meg többet:

https://www.youtube.com/watch?v=lzoC4gJkzDY&feature=youtu.be

http://mywiwe.com/hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr2712028147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása