L'AMIA NATURA, avagy bőrápolás természetesen
2017. január 08. írta: Ecolife

L'AMIA NATURA, avagy bőrápolás természetesen

A L’AMIA NATURA természetes kozmetikumai teljes egészében vegyszermentesek, nem tartalmaznak semmiféle mesterséges adalékanyagot, továbbá saját fejlesztésű termékeikhez kizárólag bio- és organikus gazdaságokból származó alapanyagokat szereznek be.

lamia8.jpg

Ilyenkor a téli hidegben még fontosabbá válik bőrünk ápolása, és szívesebben bekuckózunk a lakásba is, ekkor pedig jól esik egy kis kényeztetés a testnek és léleknek egyaránt. Ebben van segítségünkre a L’AMIA NATURA, hiszen, ha már lehetőségünk van rá, miért is ne választanánk természetes alapanyagokból készült, fair-trade kozmetikumokat. Legyen szó akár egy pihentető aromaterápiáról, hétköznapi bőrápolásról, vagy éppen bőrgyógyításról, mindenre találunk náluk megfelelő kozmetikai készítményeket és hozzájuk illő kezelésmódot.

lamia5.jpg

A Föld különböző pontjairól származó összetevőket gondosan megválogatják a felhasználást megelőzően, s magas hatóanyag-koncentrációjú termékeikhez hidegen sajtoló technológiával előállított növényi olajokat, bevizsgált terápiás minőségű illóolajokat, valamint tiszta, tartósítószer-mentes aromavizeket, növényi kivonatokat használnak. Mindezt annak érdekében, hogy natúrkozmetikumaik megőrizzék a növények teljes vitamin- és ásványianyag-tartalmát. Ennek köszönhetően a bennük rejlő szerves anyagok jelentős gyógyhatással bírnak, így, a különböző bőrproblémák személyre szabott kezelése során jobb eredmények érhetőek el, mint más, nem organikus úton előállított kozmetikumok esetében. Termékcsaládjukkal egyébként más cégek felszerelése is lehetséges, így partnereik részére friss kozmetikai termékeket és továbbképzést is biztosítanak.

Saját kozmetikai gyártóhelyiségük GMP (Good Manufacturing Practice – Helyes Termelési Gyakorlat) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja, hogy gyártási folyamataik megfelelnek a szigorú, Európai Uniós szabályozásoknak.

A L’AMIA NATURA amellett, hogy a kiváló minőségre törekszik, elkötelezett híve a fenntarthatóságnak, ezért alapanyagaikat kizárólag bio- és organikus minősítéssel rendelkező gazdaságokból szerzik be, illetve támogatják a „fair trade”, azaz a méltányos kereskedelmet is, amely biztosítja a harmonikus körforgást termelő és felhasználó között. Termékeik egytől egyig pálmaolaj-mentesek, így állnak ki a környezet- és az állatok védelméért, hiszen a pálmaolaj-ültetvények telepítése miatt hatalmas területeken irtják az esőerdőket, mellyel többek között a már veszélyeztetett fajnak nyilvánított borneói orangután természetes élőhelyét pusztítják.

Ha nekünk is fontos szempont a környezetvédelem, a prémium minőség és a természetesség, a L’AMIA NATURA színes termékpalettája rendelkezésünkre áll megbízható hazai termékeivel, akár egy aromaterápiás illóolajra vagy különleges szappanra vágyunk, akár épp problémás bőrünkre szeretnénk végre gyógyírt találni a számos sikertelen próbálkozás után, hiszen a L’AMIA NATURA 100 százalékban természetes kozmetikumai erre is megoldást nyújtanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr512109621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása