Early Bird-kedvezmény a Fjällräven Vándortúrára!
2017. január 13. írta: Ecolife

Early Bird-kedvezmény a Fjällräven Vándortúrára!

2017. március 1-ig 25 százalék kedvezménnyel lehet jelentkezni a Fjällräven Vándortúrára: 5 nap, 113 km!Érdemes csatlakozni Magyarország legszebb nemzeti parkjainak felfedezői közé, a Fjällräven Vándortúra csapatához! A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó, 113 kilométeres nomád élménytúra Aggtelektől Felsőtárkányig. Megrendezésével a szervezők a vándortúrázás hagyományait szeretnék újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék. Egy barátságos, természetimádó csapat társaságában lehet bebarangolni hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes gárda, az Equinox Trekking Club támogatásával.

alapkep.png

A sátras hátizsákos kaland az Aggteleki-karszt és a Bükk-hegység legszebb részein át vezet. Vár rád a varázslatos természet, a vándortáborok, a tábortüzek hangulata, a régi és új barátaid társasága, no és sok-sok kilométer, melynek során bebizonyíthatod, hogy téged is a jobbik fából faragtak. Ha teljesítetted a túrát, ajándékcsomag és egy fergeteges buli vár rád a célban, ahová meghívhatod családodat és barátaidat is, hogy veled ünnepelhessenek.

Jelentkezz 2017. március 1-ig 25 százalékos Early Bird-kedvezménnyel!

Ne feledd: ez az utolsó lehetőséged erre a vidékre jönni a Fjällräven Vándortúrával, mert jövőre már a Bakony és a Balaton felvidék csodás tájaira költözik a túra! 

A Fjällräven Vándortúra 2017. július 31-től augusztus 4-ig tart.

(Rajt: július 31. hétfő reggel 9:00. Regisztráció és transzfer Aggtelekre 2017. július 30-án) 

A regisztráció díja 2017-ben 40 000 forint.

A túrán maximum 200-an indulhatnak! 

Bővebb információ és jelentkezés itt: http://www.fjallraven.hu/kalandjaink/classic/fjallraven-vandorturara-fel/jelentkezes

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr8612123797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása