Al Gore klímaválságról szóló filmjének folytatása a Sundance Filmfesztiválon
2017. január 14. írta: Ecolife

Al Gore klímaválságról szóló filmjének folytatása a Sundance Filmfesztiválon

A Paramount Pictures bejelentette, hogy kiadja a 2006-ban megjelent Kellemetlen Igazság című film folytatását, mely a korábbi amerikai alelnök, Al Gore kétszeres Oscar-díjas dokumentumfilmje.

Egy évtizedet követően Al Gore mérföldkövet jelentő klímaválságról szóló dokumentumfilmje most újra cselekvésre hívja fel az embereket, és egy új üzenetet küld a nézőközönség számára szerte a világban. A premier a Sundance Filmfesztiválon kerül bemutatásra, melyet január 19. és 29.között rendeznek meg.

Al Gore évtizedek óta tartó környezetvédelemért vívott harca most folytatódik, hogy egy fenntarthatóbb jövőnek nézhessünk elébe.

al_gore.jpg

Most minden eddiginél jobban újra el kell szánnunk magunkat, hogy megoldjuk a klímaválság problémáját. De van okunk reménykedni; a krízis megoldásai már kéznél vannak. Mélyen megtisztelve és hálásnak érzem magam, amiért a Paramount Pictures és a Participant Media még egyszer vállalta a feladatot, hogy elhozzák a klímaválság kritikus történetét a világnak.

 - mondta Al Gore.

Az ügyvezető producer, a Participant Media alapítója és elnöke, Jeff Skoll a következőket mondta a folytatásról:

Egy évtizeddel azután, hogy kockáztattunk egy olyan film támogatásával, mely egy slide show előadáson alapult és egy ember küldetését mutatta be a globális tudat felébresztését célozva változó bolygónk okán, büszkénk vagyunk rá, hogy elhoztuk a nagyvilágnak ezt az ígéretes frissítést. A tiszta, biztonságos, megújuló, olcsó, nem szennyező energia által biztosított jövő többé már nem csupán álom, hanem nagyon is elérhető valóság.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr4212126111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása