Bea Johnsonnal indul a Zöld Hősök előadássorozat!
2017. március 03. írta: Ecolife

Bea Johnsonnal indul a Zöld Hősök előadássorozat!

A Zöld Hősök előadássorozat első állomásaként Bea Johnson a hulladék- és pazarlásmentes életmód egyik legjelentősebb képviselője március 22-én Budapestre látogat, hogy velünk is megossza praktikus, könnyen megvalósítható ötleteit és töretlen lelkesedését.

A francia származású, amerikai blogger és író előadásaiban megcáfolja a témával kapcsolatos egyes téveszméket, ezzel bebizonyítva, hogy a „nulla hulladék” életvitel nem csupán stílusos, de az egészséges életmódhoz is nagyban hozzájárul, arról nem is szólva, hogy általa időt és pénzt takarítunk meg.

zero-waste-collage.jpg

Elképesztő, de igaz: Bea Johnson családja pusztán 1 liter hulladékot termel egy év alatt! Hogyan jutottak el idáig?

Vidám, vizuálisan gazdag prezentációban tárja fel titkait és fortélyait a zéró hulladékról, illetve beszél a megpróbáltatásokról, sikertelen próbálkozásairól is, melyek a hulladékmentes élet felé vezető úton kísérték. Bea Johnson szenvedélyes előadásairól a világ legnagyobb cégei és legnevesebb médiumai nyilatkoznak elismerően. Mozgalmának lényege, hogy a minőségi választások, és nem a lemondások vezetnek a kevesebb szeméthez otthonunkban és a nagyvilágban.

unnamed_2.jpg

A sztárelőadó mellett magyar „zöld” szakemberek és cégek is érdekes témákkal várják a vendégeket, akikkel a közéleti és politikai TV-műsorok ismert vezetője, a szintén „zöldgalléros” Bombera Krisztina folytat majd kerekasztal-beszélgetést. A rendezvény előadói, felszólalói:

  • Bea Johnson (Zero Waste Home)*
  • Dorogi Gabriella (FKF)
  • Erdős László (MTA)
  • Kump Edina (Hulladékmentes.hu)
  • Urbán Csilla (Humusz Szövetség)
  • Vadon János (televíziós és rádiós műsorvezető, Reggeli Show)

*Bea Johnson előadása szinkrontolmács közvetítésével magyarul is hallgatható lesz.

unnamed_1.jpg

Ajánljuk a rendezvényt mindenkinek, aki szeretne egy kis odafigyeléssel tenni gyermekeink és unokáink élhető jövőjéért, illetve saját tartalmasabb életéért.

Időpont: 2017. március 22., szerda, 17:00-20:00 

Helyszín: ELTE Gólyavár, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4.

Jegyvásárlás: http://bit.ly/beajohnson_el%C5%91ad%C3%A1s

További információk a jegyvásárlással kapcsolatban: http://ecolifegroup.hu/events/bea-johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr5212310517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása