Teljes gőzzel előre a tiszta otthonért
2017. március 31. írta: Ecolife

Teljes gőzzel előre a tiszta otthonért

A Kärcher is jelen volt támogatóként a Zöld Hősök előadássorozatunk első állomásán, ahol Bea Johnson beavatott minket hulladékmentes világába. A Kärcher pedig bemutatta nekünk, hogyan is tarthatjuk tisztán otthonunkat vegyszerek nélkül, mégis magas fokú hatékonysággal!

k_rcher.jpg

A Kärcher univerzális eszközével, a gőztisztítóval környezetbarát módon biztosíthatjuk otthonunk teljes tisztaságát, ugyanis a gőz elpusztítja a háztartásokban leggyakrabban előforduló baktériumok 99,99 %-át, és ehhez még tisztítószerre sincs szükség. Arról nem is beszélve, hogy a gőzzel 80 %-kal kevesebb vizet használunk el, mint a hagyományos tisztítás esetében. Legyen szó a konyháról vagy a fürdőről, padlótisztításról vagy éppen vasalásról, az eredmény minden esetben ugyanaz: egészséges élettér a legmagasabb szintű higiénia kíséretében.

Ha már gőzről van szó, a Kärcher gőzporszívókkal is előrukkolt,  amelyek felszívják például a morzsát a padlóról, nedvesen feltörölnek, és utána meg is szárítják a padlót. Így az allergiások is fellélegezhetnek, hiszen a négyszeres szűrőrendszer a vízszűrő által megköti a port. A HEPA szűrő pedig még a tüdőbe bejutni képes részecskéket is eltávolítja. A távozó levegő így tisztább lesz, mint a helyiség levegője.

k_rcher1.jpg

És, ha már itt tartunk, akkor a vízszűrős porszívót sem hagyhatjuk ki, amely hasonló módon a por 99,99 %-át képes megkötni. A vizet a szűrőben rendkívül nagy sebességgel felkavarja, és a felszívott szennyeződést a víz örvénylése megbízhatóan kiszűri a levegőből, melyet végül a vízben köt meg.

ds_5800_floor_nozzle_carpet_app_1_1260x456.jpg

Így egészségesebb lesz az otthonunk, higiénikusabbá válik életterünk, és frissebb levegő tölti el a helyiségeket - por, baktériumok, és természetesen vegyszerek nélkül.

 

További információk: https://www.kaercher.com/hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr3012389577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása