Camping Box - szállodai körülmények a természetben!
2017. május 30. írta: Ecolife Magazin

Camping Box - szállodai körülmények a természetben!

A glamping jelenségéről korábban már írtunk, lényegében arról van szó, hogy a természetben való kempingezéshez ma már nem kell feladnunk kényelmi igényeinket, az élmény lehet egyszerre komfortos és természetközeli.

A lettországi InBoxLifestyle cég pontosan ehhez a kikapcsolódási formához fejlesztette ki mobil környezetbarát ,,kempingdobozát", a Camping Box-ot, amelynek köszönhetően nemcsak hogy nem kell lemondanunk az otthon kényelméről kirándulásaink során, de kifejezetten luxuskivitelben időzhetünk a természetben.

inboxlifestyle-camping-box-2-889x619.jpg

A nagyjából 9 négyzetméteres doboz felállítása nem igényel különösebb szakértelmet, és 4 ember is kényelmesen elfér benne. A megoldás helytakarékos, víz- és hóálló, valamint az új generációs ventilációs és fűtési rendszernek köszönhetően energiahatékony is. A belső tér kialakítása a vásárlóval egyeztetve történik – igény szerint akár szauna vagy jakuzzi is a berendezés részét képezheti.

camping-box-desert-889x500.jpg

camping-box-nature-1020x610.jpgcamping-4-person-box-2.jpgcamping-box-bathroom-889x441.jpg

Forrás és fotók: Inhabitat

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr5212552525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása