Everness Indián Nyár – önismereti fesztiválforgatag a Balaton partján
2017. szeptember 06. írta: Ecolife Magazin

Everness Indián Nyár – önismereti fesztiválforgatag a Balaton partján

Előadások, tánc- és mozgásprogramok, koncertek, meditációk, önismereti workshopok és még sok minden más. Az Everness ezúttal sem hagyja cserben a saját maga és egy egészségesebb, tudatosabb életforma iránt érdeklődő közönségét – többszáz programmal várja látogatóit.

everness_2017.jpg

A világ számos pontjáról érkeznek oktatók, előadók, trénerek és tanítók, hogy  ismét csak utakat mutassanak egy boldogabb, teljesebb és leginkább tudatosabb élet felé. A fesztivál híres arról, hogy semmit sem rekeszt ki, sokkal inkább beenged és megmutat mindenféle módszert, ami közelebb segíthet saját magunkhoz.

- Nálunk ez a kezdetektől alapelv volt. Nem szeretnénk senkinek sem megmondani, hogy mi a számára megfelelő módszer. Mi csak irányokat, lehetőségeket mutatunk. Ezekből azonban igyekszünk évről-évre egyre többet, színesebbet – mondja Klein Csaba fesztiváligazgató. -  Szerencsére a világban mindenhol hasonló folyamatok zajlanak és számtalan olyan tanító, tréner, mester létezik, akikről itthon még csak nem is hallottunk, de értékes dolgokat képviselnek. Fontos küldetésnek tartjuk, hogy a magyar előadók mellett őket is elhozzuk a hazai közönséghez.

A szeptemberi fesztiválon amúgy az elmélyülésé lesz a főszerep, éppen ezért számos, több napon is átívelő programmal készültek a szervezők. Théta-healing, családállítás, szívtánc és Nirmal Naam Singh mester kundalíni jógája például minden nap szerepel az összeállításban és segíti azokat, akik ki szeretnék próbálni, mit is hoz számukra a konzekvens gyakorlás.

Ami a fesztivál további fellépőit illeti, saját belső útjáról mesél Garami Gábor, shakti táncot tanít Lajprem Kaur és Edina Bir Devi, lesz NIA, csikung, jógaórát ad Dada Ravi maori szerzetes és Stepan Cristanov mellett számtalan hazai oktató.

everness_20172.jpg

A zenei színpadokon sok más mellett fellép a JamEse, az indiai Tapi Project, az egzotikus hangszereken játszó Meybahar, a Samsara Boulevard, Gozlán Fatima, az orosz származású Stepan Christanov és idén is koncertezik Bársony Bálint Hangutazók produkciója.

Az Everness Indián Nyár továbbra is gyermek- és a kutyabarát fesztivál – 14 éves korig a  belépés ingyenes, illetve szeretettel látják a jólnevelt házikedvenceket is!

Everness Indián Nyár: 2017. 19. 14 – 17. Alsóörs, Pelso Camping

Bővebb információ: www.everness.hu

Kedvezményes jegyvásárlás: http://www.everness.hu/hu/jegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr3312808322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása