Szombaton újra Womanity Fesztivál a Várkert Bazárban!
2017. szeptember 14. írta: Ecolife Magazin

Szombaton újra Womanity Fesztivál a Várkert Bazárban!

Inspirál, felvidít, megerősít. Az ország meghatározó női eseménye a nők előrehaladását, érvényesülését és minőségi kikapcsolódását is segíti. Szeptember 16-án újra Womanity Fesztivál lesz Budapesten!

70 női-családi fókuszú márka és 40 előadó részvételével zajlik az év egyik legjobban várt eseménye, mely ezúttal a “MERJ LÁTSZANI!” szlogent kapta. A Womanity Fesztivál az első, kifejezetten nőknek szóló fesztivál itthon, mely szívén viseli a magyar nők sajátos és társadalmi problémáinak ügyét. 

banner.png

40 motiváló személyiség a színpadon

Az önálló előadások mellett, Dombóvári Vanda moderálásával számos kerekasztal-beszélgetés zajlik majd olyan témákban, mint például Női vezetők életeDigitális vállalkozónők, Népszerű hotelek világa, vagy Sikeres férfiak önálló karrierutakon. Az előadótér programjának célja, hogy példaértékű személyiségek, kutatók, írók, üzletasszonyok, szakemberek és hétköznapi nők bevonásával is motiválják a nőket mindennapi szerepvállalásaikban. 

Tesztelj, mielőtt döntesz!

Nagyon fontos missziónk, hogy az előadások, kerekasztal-beszélgetések mellett, olyan énidő-nap legyen a rendezvény, mely valós tapasztalásokat, találkozásokat generál és szellemileg, testileg, lelkileg egyaránt felfrissíti a nőket. Az eseményre kitelepülő népszerű márkák ezért például egy napra díjmentesen kipróbálhatóvá teszik a termékeiket, szolgáltatásaikat. Ez érvényes egy egyszerű étel kóstolásra és akár egy fogfehérítésre, vagy masszázsra is.” - mondja Czagány Alexandra, főszervező. 

A kiállítótér díjmentes látogatása tehát valódi élményeket ad a látogatóknak a reklámokból ismert márkákhoz kapcsolódóan, hiszen kipróbálás után tudunk dönteni arról, mire van igazán szükségünk. 

A fesztivál nagy érdeklődésnek örvend, szeptember 16-án már negyedjére kerül megrendezésre. Az ország minden részéből érkeznek látogatók, akiknek visszajelzései alapján nagyon sokat ad hozzá a pozitív élményekhez, hogy igazi közösségérzés, természetesség jellemzi az esemény hangulatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr8312829216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása