BUILDING WELL – BEING WELL. Irodai komfort – fókuszban a gyakorlat 
2017. szeptember 27. írta: Ecolife Magazin

BUILDING WELL – BEING WELL. Irodai komfort – fókuszban a gyakorlat 

Az ABUD I Advanced Building and Urban Design és a Siemens Building Technologies 2017. október 12-én BUILDING WELL – BEING WELL. Irodai komfort – fókuszban a gyakorlat címmel közös konferenciát és workshopot szervez.

6_1.png

Az esemény célja, hogy gyakorlatorientált módszerekkel, tapasztalt szakértők segítségével széles körben alkalmazható ismereteket nyújtson a felhasználóközpontú, komfortos irodák kialakításához és a WELL Building minősítő rendszer alkalmazásához.

5_1.png

Az eseményre várjuk azokat az ingatlanfejlesztőket, üzemeltetőket, irodaépületek bérlőit, építészeket és szakági tervezőket akik praktikus válaszokat keresnek olyan kérdésekre, mint hogy hogyan hat egy irodaépület kialakítása a használók produktivitására? Milyen irodatechnológiai eszközök és tervezői irányelvek támogatják a felhasználó-központú irodák kialakítását? Hogyan viszonyul a WELL minősítés a többi fenntartható épületminősítési rendszerhez? Mit tehetnek a különböző szereplők a fejlesztéstől az üzemeltetésig, hogy az épülethasználók produktivitása, jóléte, egészsége javuljon?

Részletes program és jelentkezés: http://www.abud.hu/latest/well-workshop

Érdeklődni az info@abud.hu email címen lehet.

Fotók: Siemens Zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr5312904082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása