Megújuló energiát termelő parkja is lesz a Dubaji Szafari Parknak
2017. november 20. írta: Ecolife Magazin

Megújuló energiát termelő parkja is lesz a Dubaji Szafari Parknak

Az Emirátusok nemzeti ünnepén, december 2-án nyit a Dubaji Szafari Park, ahol többek között lesz egy megújuló energiát termelő park is.

webimage-safari.jpg

Ezen kívül interaktív játszótér, tematikus kávézók és éttermek, állatorvosi kórház és a legkorszerűbb laboratóriummal rendelkező kutatóközpont is épül a ,,Dragon Mart" közelében, Al Wargában található területen. A park technikai igazgatója, Timothy Husband megerősítette, hogy az állatok már több mint fele megérkezett a 119 hektáron kialakított új élőhelyre.

 ,,Mindenki keményen, teljes gőzzel, késő estig dolgozik, hogy a megnyitóra minden készen álljon”- nyilatkozta.

dubai_safari_44.jpg

Korábbi beszámolók alapján már biztos, hogy az 1 milliárd dirhamos szafari projekt több szakaszban kerül átadásra. Az elsőben kb. 3500 állatnak ad majd otthont. A komplexum főépületében - melynek befogadóképessége kb. 1000 fő - színházi előadások, bemutatók, rendezvények kapnak helyet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr1513329961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása