Megnyílt a nevezés lehetősége a 2018-as Lush Spring Díjra
2017. november 22. írta: Ecolife Magazin

Megnyílt a nevezés lehetősége a 2018-as Lush Spring Díjra

Az idei már a második év, amikor 200 000 angol fonttal díjazzák a környezet és a társadalom megújulását elősegítő projekteket a világ minden részén.

A Lush és az Ethical Consumer Research Association már második éve osztja ki a Lush Spring Díjat, mely 200 000 angol fonttal támogatja a környezet és a társadalom megújulását elősegítő projekteket a világ minden részén.

A díj célja, hogy elismerésben részesítse és jutalmazza azokat a projekteket, amelyek javítják a közösségek és társadalmak azon képességét, hogy egymással és a természettel is harmóniában fejlődjenek, és egészséges, a stresszhatásoknak rugalmasan ellenálló ökoszisztémákat és életkörülményeket alakítsanak ki.

nevtelen.jpg


A 2018-as Spring Díj zsűrije a következő négy kategóriákban oszt ki díjakat:


• Tervezett projektek (egyenként 10 000 font), négy, kezdeti szakaszban tartó nagy ötlet támogatására
• Fiatal projektek (egyenként 20 000 font), három díj az 1-5 éve működő projekteknek, melyek növekedni szeretnének
• Működő projektek (egyenként 25 000 font), két olyan kezdeményezésnek, amely már sikereket ért el és kiállta az idő próbáját
• Véleményformálók díja (egyenként 25 000 font), két díj azok számára, akik lobbiznak vagy kampányokat szerveznek a politika vagy a közvélemény formálására a regeneráció érdekében


2017-ben ebben a négy kategóriában 11 díjat osztottunk ki. A nyertesek és az előválogatott listára került projektek ismertetői megtalálhatók a következő címen: http://springprize.org/the-prizes/


A 2017-es Spring Díj nyerteseiről készült videók megtekinthetők a www.vimeo.com/lushspringprize címen.


A 2018-as Spring Díjra a jelentkezési lapok a Lush Spring Díj weboldaláról tölthetők le, a nevezéseket 2017. december 10-én 23.59-ig (GMT) fogadjuk. Az előválogatott lista 2018 februárjában készül el, a vegyes összetételű zsűri pedig márciusban ül össze, hogy kiválassza a 11 nyertest. A díjakat kétnapos, ünnepséget és tapasztalatcserét is magában foglaló rendezvény keretében adjuk át 2018 májusában az Egyesült Királyságban, az Emerson College-ban.

A világ minden részéről várjuk a nevezéseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr6913345243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása