FUT A CÉG 2018 - Céges eseménysorozat valódi extrákkal
2018. június 12. írta: Ecolife Magazin

FUT A CÉG 2018 - Céges eseménysorozat valódi extrákkal

Fuss, kerékpározz, gyalogolj, ússz, vagy triatlonozz kollégáiddal!

tn_20226.jpgA Fut a cég sorozat nem sportegyesületek, alkalmilag összeállt atléták, hanem a cégek, munkahelyi közösségek versenye, ezért a részvételnél alapfeltétel, hogy a nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál a csapattagok többségében valóban a cég munkatársai, alkalmazottai, azok családtagjai, partnerei, üzletfelei legyenek.

 2018-ban ismét 9 fordulós a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára meghirdetett versenysorozat a Fut a cég sorozat. A bőséges kínálat mellett a végső sorrendnél a legalább 4 eseményen résztvevő cégeket értékelik.

tn_17398.jpg

Idei újdonságként a kisebb létszámú vállalatokat is ösztönzik a legalább 4 eseményükön való részvételre, hiszen a végeredmény kialakításakor figyelembe veszik a dolgozói létszámokat és ezek alapján 5 kategóriában hirdetnek győzteseket.

A CÉGES VERSENYSOROZAT KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁSAI:

 A CÉGES CSAPATOK NEVEZÉSÉRŐL RÉSZLETESEN erre a linkre kattintva lehet érdeklődni:

http://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-felmaraton-2018/fut-a-ceg-2018

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr6014042426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása