Lazac és borsókrém vacsira
2015. január 20. írta: ECOLIFE

Lazac és borsókrém vacsira

Egészségesen élni tudni kell! Kriszta kolléganőnk egészségtudatos receptjével kíván Nektek nagyon szép napot!

"A lazacot kókuszolajon lepirítjuk (2 percnél nem kell több), közben előfőzzük a krumplit, majd a halat a sütőbe rakjuk (zsírpapíron), kis vajat helyezünk alá, zúzott fokhagymával bedörzsöljük, sózzuk borsozzuk, kakukkfűvel ízesítjük. Az előfőzött krumplikat félbevágva a lazacok mellé helyezzük (ezeket mindössze 15 percig sütjük), majd sós vízben megfőzzük a borsót, amit aztán chili, fokhagyma, citromlé és egy kis laktózmentes tejföl hozzáadásával leturmixolunk. Fogyasztáskor a lazacot frissen facsart citrom levével ízesítjük. Díszítésnek zellerszárat használtam, mert az olyan jó roppanós:)"

foto_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr67092123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.