GE: fitneszterem a munkatársaknak
2016. december 12. írta: Ecolife

GE: fitneszterem a munkatársaknak

Dolgozóinak nyitott saját fitnesztermet a GE Budapesten, a Váci Greens campuson, amely jelenleg kétezer-ötszáz ember munkahelye. Egyik irodaépülete földszintjén 1200 négyzetméternyi területet szabadított fel, hogy a legmodernebb gépekkel rendezze be és nyújtsa át a munkatársaknak. 2016. december 7-én, ünnepélyes keretek között adták át a kétmillió dollárból elkészült óriástermet.

A GE HealthAhead programja keretében megnyílt FitnessWorks terem újabb fontos lépés a fenntartható és vonzó munkahely irányába, s a karrier és a magánélet egyensúlya, a munkatársak jólléte fontos a vállalat számára – hangzott el az átadón. A dolgozók több mint kétharmada az Y-generációhoz tartozik, 60 százalékuk nő, és több mint félszáz nemzetet képviselnek. A cég 2017 végéig még további ezer munkavállaló felvételét tervezi.

_nai1770.jpg

Az ünnepségen sportos öltözetben jelent meg Joerg Bauer, aki három éve elnöke a GE Magyarországnak. Bár már jól beszél magyarul, mégis inkább angolul fejezte ki örömét, hogy átadhatja az új beruházást, amely 2017-ben tovább folytatódik: orvosi ellenőrzőközpontot is nyitnak a campuson. Hangsúlyozta: mindez egy meglévő folyamat része, hiszen amikor az idő engedi, legalább ötszáz–hatszáz dolgozójuk biciklivel jár be munkahelyére, akiket modern öltöző és zuhanyzó vár. Az elnök Katus Attila edző felügyelete mellett járópadra is pattant, hogy ütemes gyaloglás mellett avassa fel a berendezést – és egyben az impozáns fitnesztermet.

_nai1713.jpg

A GE különben példaértékű munkáltatói gyakorlatot folytat, ennek eredményeként nyerte el 2016-ban az Employer Branding Awardot, nemrégiben pedig megkapta a GE Healthy Site Certificationt.

_nai1508.jpg

Manapság a munka és a magánélet közötti határvonal egyre keskenyebb, a munkavállalók elvárásai között már a rugalmas munkaidő, az egészséges táplálkozás és akár a napközbeni sportolási lehetőség is szerepel – fogalmazott az elnök. – Csak azok a vállalatok lehetnek hosszú távon sikeresek, amelyek felismerik ezt a trendet és a munkatársak elképzeléseinek megfelelően haladnak a korral.

A Life1 által üzemeltetett fitnesztermet térítés ellenében a munkatársak hozzátartozói is látogathatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr612042777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása