Megszületett a 2020-as Klímabarát Díj pályázat eredménye
2020. november 30. írta: Ecolife Magazin

Megszületett a 2020-as Klímabarát Díj pályázat eredménye

A Klímabarát Települések Szövetsége által az idei esztendőben hagyományteremtő szándékkal létrehozott Klímabarát Díj pályázatának eredménye megszületett. A jelentkezők nagy számára és a magas minőségű, alaposan kidolgozott pályaművekre való tekintettel a Bírálóbizottság négy kategóriában (I. Fővárosi kerületek, II. Megyei jogú városok, III. Kis- és középvárosok, IV. Községek) hirdetett eredményt. 

A Fővárosi kerületek kategóriában I. helyezést ért el Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzata és Budapest Főváros XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata.

bp.png

A Megyei jogú városok kategóriában I. helyezést ért el Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata.

megyeijogu.png

A Kis- és középvárosok kategóriában I. helyezést ért el Ózd Város Önkormányzata, továbbá a Bírálóbizottság „adaptációs best practice” különdíjban részesítette Szarvas Város Önkormányzatát.

kiskozep.png

Községek kategóriában I. helyezést ért el Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata, míg a Bírálóbizottság „klímainnovációs” különdíjban részesítette Püspökszilágy Község Önkormányzatát.

kozseg.png

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden egyes pályázó önkormányzatnak, hogy pályázatuk beküldésével megtiszteltek minket, a győztes önkormányzatoknak pedig gratulálunk kiemelkedő klímabarát tevékenységükhöz és erőfeszítéseikhez.

A pályázati kiírásnak megfelelően minden díjazottunknak két fődíjat ajánlunk fel: egy promóciós videót, amelynek keretében a díjazott önkormányzat klímavédelmi tevékenységeit szeretnénk bemutatni, illetve 10 óra szakértői tanácsadást biztosítunk.

A Klímabarát Díj nyerteseinek járó oklevél, beltéri díj és kültéri plakett átadására tervezetten a COVID-19 járványhelyzet függvényében 2021. II. negyedévében, ünnepélyes díjátadó konferencia keretében kerül sor. Addig kérjük Önöket, hogy tekintsék meg eredmény hirdető videónkat.

Bízunk benne, hogy a 2021-es Klímabarát Díj pályázat során még több pályázó önkormányzatot köszönthetünk majd!

Forrás: Klímabarát Települések Szövetsége

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr5916309810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása