Minőség Bagatelle módra
2014. december 10. írta: ECOLIFE

Minőség Bagatelle módra

Kézben tartott üzlet

Wirtz Albrecht, a Villa Bagetelle tulajdonosa hangsúlyozza, hogy a minőség fenntartásához idő, megbízható beszállítói kör, szakértelem szükséges, és persze elengedhetetlenek a  kiváló minőségű alapanyagok. 

4.jpg

A vállalkozás – ami a Villa Bagatelle-t és a MOM parkban működő Bagatellini-t öleli fel – kicsi, ezt a tulajdonságát azonban nagyon is tudatosan fordítja saját előnyére: „Kicsik vagyunk, ugyanakkor nagyon rugalmasak, akik könnyedén és gyorsan képesek igazodni a piaci igényekhez” – árulja el: Wirtz Albrecht,  majd gyorsan hozzáteszi, hogy ez a „műfaj” szinte megköveteli azt a családias manufaktúra jelleget, amiben jelenleg is működnek. Ennek fényében nem hisznek a gyors és tarthatatlan növekedésben, a kézben tartott, stabil minőségre azonban esküsznek.  

1_4_.jpg

Szerinte a minőség egyik legfontosabb pillére a kiváló alapanyagokon túl a magas szakértelem, éppen ezért nagyon büszke Csák László cukrász- és pékmester, a pékműhely vezetőjének munkájára, akivel még a nyitás előtt Franciaországban, Ausztriában és Németországban gyűjtötték össze az elengedhetetlen tudást. Minden egyes kenyerük és péksüteményük hagyományos módon, természetes alapanyagokból, tartósítószerek vagy egyéb mesterséges adalékok nélkül készül. Viccesen meg is jegyzi, hogy a kenyereikhez nem kell más, csak liszt, só, víz, kovász és persze idő, a hagyományos eljárással készülő finomságokat – amelyeket a csúcstechnológiáról lemondva kézzel készítenek – ugyanis 18-20 órán át kelesztik. 

A teljes cikk az Ecolife magazinban olvasható. December 16-tól keresd az újságárusoknál!

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr916970123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása