Újabb támogatások a kerékpárosok számára
2016. március 10. írta: Jachimek Anett

Újabb támogatások a kerékpárosok számára

A biciklis társadalom számára egyre több és jobb lehetőségek adódnak. Legutóbb a Cofidis Magyarország jelentette be, hogy több módon is támogatni kívánja a kerékpározás híveit. 

popupcafe

A kerékpáros rendezvények szponzorálásán túl a Cofidis a Budapest Bike Maffiával karöltve egy bringaparkot hoz létre a tekerni vágyóknak. A számos kreatív kezdeményezéseken kívül természetesen pénzügyi vonzata is van a támogatásoknak, például egy új, kifejezetten kerékpárvásárlást támogató hitelkonstrukciót hoztak létre, melyet az online platformokra is igyekeznek bevezetni. 

bevezetem

Igyekszünk minél több kerékpár-kereskedelemmel foglalkozó partnert megkeresni és velük karöltve kialakítani finanszírozási lehetőségeket, így segítve, hogy még többen juthassanak hozzá a kiszemelt biciklihez

— mondta Holló Bence, a cégcsoport magyarországi fióktelepének ügyvezető igazgatója. 

cyclechic

2015-ben a 18-69 évesek négytizede bonyolított vásárlást az interneten keresztül, ráadásul a vásárlók egynegyede sporteszközt vett — derült ki a Hitel Monitor kutatásából. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon is egyre többen vásárolnak sportszereket online. Ezért is volt benne biztos a Cofidis, hogy egy új hitelkonstrukció, mely támogatja a biciklivásárlást, jó döntés lehet.

Akár egy versenybicikli, akár egy városi kerékpár vásárlása esetén a költség könnyen több százezer, de akár milliós nagyságrendre rúghat, így az áruhitelünkkel jó megoldást nyújthatunk a nagyobb összegű vásárlások esetén

mindennapino

A Cofidis cégcsoport egyébként nemzetközi szinten már 20 éve támogatja a kerékpáros sportokat, névadó szponzora a francia Team Cofidis kerékpáros csapatnak. A Team Cofidis csapatát olyan versenyzők erősítik, mint Julien Simon, Nacer Bouhanni vagy Kenneth Vanbilsen, akik nemzetközi versenyeken mindig az élmezőnyben végeznek. 

nordsports-mag

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr658458406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása