Bolygómentő kézikönyv szuperhősöknek
2021. november 15. írta: Ecolife Magazin

Bolygómentő kézikönyv szuperhősöknek

Megjelent Nagy Réka "Ökoanyu" új könyve

Egyre többet hallani, hogy élj fenntarthatóan, figyelj a bolygóra és óvd a környezeted. Fontos kérdések, fontos problémák, nyomasztó jövőkép. De gyerekként mit lehet kezdeni a jelenlegi helyzettel? Hidd el, sokat tehetsz azért, hogy a dolgok változzanak és jóra forduljanak. Épp rád van most szükség!

bolygomento.jpg

Ez a könyv segít abban, hogy igazi szuperhősként viszonyulj a világ bonyolult dolgaihoz, megértsd a természetromboló folyamatok okait, és ezek alapján a családoddal változtass a mindennapok megszokott rutinjain. Ökoanyut a gyerekei számos érdekes kérdéssel lepik meg, melyeken keresztül mesél a körforgásos gazdaság, az esélyegyenlőség, a fenntartható divat, az adományozás, a szelektív szemétgyűjtés, a húsevés, a biogazdálkodás, a biodiverzitás, a vízhasználat, a környezettudatos közlekedés, a tudatos vásárlás, a pazarlás elkerülése és még sok más fontos témáról.

Beszélgessetek ezekről otthon vagy az iskolában, de mindig figyelj arra, hogy a probléma mellett leginkább a megoldásokat keresd! Mert megoldások márpedig vannak. Ám rengeteg tudatosság és hatalmas összefogás kell hozzájuk. Hallasd a hangod, ne hagyd, hogy a felnőttek a szőnyeg alá söpörjék ezeket a mindenki életét nagyban érintő problémákat!

Ára: 2990 Ft

Oldalszám: 128 oldal

Mérete: 125x175 mm

ISBN 978-615-6326-10-2

A szerzőről: Nagy Réka 'Ökoanyu'

nagyreka_1.jpg

Szerkesztő-újságíróként tizedik éve publikál rendszeresen fenntarthatósági kérdésekről online és nyomtatott lapokban; környezetvédelmi érzékenyítő előadásaival hat éve járja az országot. Ökoanyu címmel hét évvel ezelőtt indult a környezetvédelemre és fenntarthatóságra érzékenyítő rovata a Nők Lapjában. Öt könyvet írt, melyek szintén fenntarthatósági kérdésekkel foglalkoznak. 2018-ban és 2019-ben is elnyerte a Telekom Fenntarthatósági Sajtódíját. Legújabb podcastja 2021 nyarán indult Komposzt címmel a WMN online magazin oldalán.

A könyv megrendelhető a www.gingkokiado.hu weboldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr1016755696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása