Jótékony meztelenkedés
2015. február 16. írta: ECOLIFE

Jótékony meztelenkedés

Noha szinte már immunisak vagyunk Hollywood meztelen idomaira, akadnak olyan pőre vállalkozások, amelyeken még mi is bőszen bólogatunk. Mert igenis vannak még olyan hírességek a gépezetben, akik a jó ügy érdekében vetik le ruháikat.

 

eva.jpg

Helena Bonham-Carter például a Blue Marine nevű alapítványt segítve kampányol a túlhalászás ellen, méghozzá anyaszült meztelenül, egy 27 kg-os óriási tonhal társaságában. Az "akcióban" egyébként Lizzy Jagger és Emilia Fox is részt vesznek.

helena.jpg

Pink köszöni, tökéletesen érzi magát a bőrében: "Inkább leszek meztelen, minthogy szőrmét viseljek. Érezd jól magad a bőrödben és hagyd, hogy az állatok is megtartsák a sajátjukat" - olvasható a plakáton. Az énekesnő a világ egyik leghíresebb állatvédőszervezet, a PETA (People fot the Ethical Treatment of Animals) kampányát támogatta fedetlen bájaival.

pink.png

A jó öreg PETA egyébként közel 35 éves fennállása óta olyan sztárokkal kampányolt egy etikusabb, szőrmeellenes világért, mint Kim Basinger, Pamela Anderson, vagy Alicia Silverstone.

peta.jpg

nyuszi.jpg

peta_madonna_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr287180827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.17. 11:23:15

Eva Mendes és Pink elmegy. A többi nem tetszik.

szakipeet 2015.02.17. 11:29:48

Madonna mint szobrász műremek. De nem rossz..

Vili Doli 2015.02.17. 13:47:18

@szakipeet:
Nem szobrász, hanem photoshop műremek. Annyira, hogy nem is lehet felismerni.
süti beállítások módosítása