A műanyag kanalak kora lejárt: itt az ehető kanál!
2016. február 18. írta: Jachimek Anett

A műanyag kanalak kora lejárt: itt az ehető kanál!

Az egyik legismertebb magyar népmese, a Gergely juhász kanala valósággá vált! Bemutatjuk az ehető kanalat, mely igazi gourmet-élménnyé teheti a legegyszerűbb étkezést is.

Eb, aki a kanalát meg nem eszi! Szerencsére senkinek nem kell aggódnia ezentúl, ugyanis feltalálták az Edible Spoon Makert, az ehető kanálkészítőt. Az Anatoliy Omelchenko által tervezett sütőben tökéletes kanálformájú alakzatokat süthetünk. A dizájner azért alkotta meg ezt az új típusú evőeszközt, hogy az emberek ne vásároljanak annyi műanyag kanalat (főleg az összejövetelek és céges rendezvények alkalmával), s hogy megmutassa, lehet másként is csinálni .A környezetbarát kanál nemcsak praktikus, de nagyon finom is. 

A legjobb benne, hogy a receptet mi magunk állítjuk össze, így bármilyen ételhez passzolni fog a kanalunk. Bármit fel tudunk vele kanalazni a levesektől kezdve a reggeli zabpelyhen át egészen a joghurtokig. Lehet sós vagy édes az étel, a kanál íze rajtunk múlik. Sőt, a liszt fajtáját is mi határozzuk meg, így a diétázók számára is ideális megoldás lehet. Rakhatunk bele extrákat is, például apró magvakat, fűszereket vagy aszalt gyümölcsöt is.Ha kerti partit, vagy születésnapi gyerekzsúrt tartunk, de akkor is, hogyha csak áthívjuk a barátokat egy kellemes beszélgetésre az Edible Spoon Maker minekit ámulatba ejt. A készülék egyszerre négy fő számára tudja megsütni a kanalat, a sütési idő pedig nagyon rövid, összesen három percet vesz igénybe, míg a kanál elkészül. A kanálsütő készülék első ránézésre teljesen úgy néz ki, mint egy toast sütő, mikor kinyitjuk, akkor látható a kanalak számára kivájt forma, ahová be kell illeszteni a nyers tésztaformákat. 

Képek: ediblespoonmaker

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr398399356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2016.02.20. 10:57:29

És nyilván nem ázik szét a tejben / nyáltól, nem fittyed le, elég merev ahhoz hogy használható legyen... na persze.
Mekkora egy baromság megint.
süti beállítások módosítása