„Lassíts és kezdj el élni"
2014. december 10. írta: ECOLIFE

„Lassíts és kezdj el élni"

Itt az Anti-határidőnapló

Túlhajszolt vagy és a hétvégi lazítás helyett is a to do listádat bújod? Napi 10-12 órát dolgozol és szinte csak aludni jársz haza? Úgy érzed, elsétál melletted az életed? Ha az Anti-határidőnaplón múlik, bokros teendőid helyett 2015 garantáltan rólad szól majd!

lapok_webre.png

A Slow Budapest és a MaMi csapata gondoskodott róla, hogy a következő év túltervezés-mentesen indulhasson. Az első hallásra bizarrnak tűnő Anti-határidőnapló célja, hogy napról napra meggyőzzön benneteket arról, hogy a lassítás nem egyenlő a mihaszna semmittevéssel, és a mindennapos pörgés mellett sem feledkezhetünk meg a legfontosabbról: saját magunkról.

untitled41.jpg

 

Tervezz magadnak szabadidőt!

A Slow Budapest nevű civil szervezet két éve szervez izgalmas projekteket, hogy egyre szélesebb körben ismertesse meg itthon a lassítás művészetét, így az elmúlt évek tapasztalatainak bájos grafikai köntösbe bújtatott gyümölcseként üdvözölhetjük a határidőnaplót.  Minden hónap egy-egy tipikus problémát emel ki, amelyet a készítők coaching módszereken alapuló megoldási javaslatokkal járnak körül.  A kézzel készült csodákat az inspiráló, szellemes matricacsomagok és a szokatlan évfordulók (Buborékpukkasztó Nap) teszik még elbűvölőbbé. 

10615445_924760317548793_931024584590408149_n_1.jpg

Fotók és bővebb információ: www.slowbudapest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr696970063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása