Fogadj örökbe egy farkast Karácsonyra!
2014. december 19. írta: ECOLIFE

Fogadj örökbe egy farkast Karácsonyra!

Hazánktól nem messze már csak a Kárpátok magas hegyeinek erdeiben él a szürke farkas, amelynek példányai régen egész Magyarországon előfordultak. A kutyák vad őseinek száma azonban az intenzív vadászat miatt megfogyatkozott, élőhelyük pedig feldarabolódott és összezsugorodott. Hazánkban alig néhány farkas él, és amíg nem lesznek nagy, összefüggő és háborítatlan erdőterületek, a Kárpátok ragadozói nem lelhetnek újra otthonra Magyarországon.

farkas.jpg

Segíts nekünk abban, hogy újra hazánk erdeit járja ez a fenséges ragadozó!

Támogatásoddal a WWF-et segíted abban, hogy:

  •   biztosítani tudják a farkasok számára nélkülözhetetlen nagy kiterjedésű, háborítatlan erdőterületeket;
  •   megvizsgálják, melyek azok a területek, ahol az orvvadászat különösen fenyegeti a farkast;
  •   felmérjék, mely régiókban okoz problémát a farkasok jelenléte;
  •   Az Aggteleki Nemzeti Parkkal együttműködésben a farkasokkal kapcsolatos kutatásra nagy hangsúlyt fektessen kameracsapdák kihelyezésével, nyomolvasással, genetikai vizsgálatokkal.

farkas_staffan_widstrand_wwf.jpg

Erdei Zsolt is farkas nevelőszülő lett! Kövesd a példáját!

Ha egyösszegű adományoddal december 21-ig támogatsz bennünket, akkor a farkas plüss és a névre szóló nevelőszülői oklevél Karácsonyra már a fa alatt lehet!

Ha szeretnél, akkor havonta egy kisebb összeggel is hozzájárulhatsz munkánkhoz, már akár havi 2 kávé árával is nagyban segítheted azt!

Az örökbefogadásról további információt a (1) 214-5554-es telefonszámon vagy az orokbefogadas@wwf.hu e-mail címen kaphat.

WWF

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr286997475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása