Az élet napos oldala - Díjazták a legjobbakat
2015. március 20. írta: ECOLIFE

Az élet napos oldala - Díjazták a legjobbakat

Idén, immár 20. alkalommal adták át a legjobb vidéki szállodának járó Arany nap díjat. Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2015-ben az Abacus Business & Wellness Hotel****superior, Herceghalom lett.

embrace-yourself-mini-boost.jpg

A rendezvényszervező cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli, és díjazza minden évben hét kategóriában a legjobb szállodákat. Az összehasonlítás szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény.

S hogy miért érdemes meglátogatni?

Mert az 1600 négyzetméteres wellness birodalom garantáltan gondoskodik testi-lelki egészségünkről, ami különösen jól jöhet a tavaszi méregtelenítés időszakában. Az ide érkezők egészségmegőrző programok sokaságából választhatnak, melyek segítenek kipihenni a stresszt, és pozitív szemléletet kialakítani. Az életmód-tanácsadók előzetes állapotfelmérés után állítanak össze személyre szabott foglalkozásokat, programokat, melyek masszázsokból, különböző szauna programokból, vagy étrend-javaslatokból állnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr747286571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása