Ausztria pavilonja lett a legszebb Milánóban
2015. június 17. írta: .ecolife.

Ausztria pavilonja lett a legszebb Milánóban

A Milánói Expó legszebb kiállító terének járó elismerést az osztrákok kapták, akik egy 560 négyzetméteres erdőt hivatottak bemutatni. A stand üde színfoltként jelenik meg a világkiállításon, ugyanis igazi fákkal, buja növényzettel magára hívja mindenki figyelmét. A mini oázis természetes hűsítőként jelenik meg a pavilonok között, kellemes légkört teremtve. A kiállításra betelepített növényzet óránként 1800 ember számára elegendő oxigént termel, ami kb. 62,5 kg oxigént jelent – vallják a szervezők.

03-breath_austria.jpg

Az osztrákok az élő erdővel a „Feeding the planet. Energy for Life” szlogennel a természettel való szoros együttműködésre és annak fontosságára, valamint a klímaváltozásra hívják fel a figyelmet. A kiállításon használt fák, bokrok mind Ausztriában honos fajták, ezzel is azt akarták szimbolizálni, hogy aki a kiállított erdő levegőjét szippantja, az az osztrák friss és üde levegőt kóstolhatja meg.

ausztria_milan.jpg

65c41416df9201fed23fbc1434a07aa0.jpg

A második helyezett a kazahok standja lett, a harmadik pedig az Egyesült Arab Emirátusoké.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr657550980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása