Energia Nap: egy környezettudatos szombat délután
2015. szeptember 10. írta: .ecolife.

Energia Nap: egy környezettudatos szombat délután

Szeptember 12-én, szombaton a budapesti Flórián téren kerül megrendezésre az első Energia Nap, mely során a résztvevők interaktív programokon keresztül tájékozódhatnak a fenntartható fejlődéssel, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatban.

plakat.jpgA változatos, informatív programok reggel kilenctől, egészen este hétig állnak majd a látogatók rendelkezésére, a különböző állomásokon pedig interaktív feladatok teljesítéséért pecsétet kaphatnak majd a résztvevők, melyeket a nap végén beválthatnak különböző értékes ajándékokra, például vetőmagokra, biokozmetikumokra, ültethető növényekre, de akár egy facsemetére is.

A programok egy része a tudatos energiagazdálkodás köré fog épülni: a különböző interaktív állomásokon keresztül megtudhatjuk, hogy mi az a zöld-informatika, hasznos tanácsokat kaphatunk arról, hogy hogyan spóroljunk a háztartásukban az energiával, illetve hogy milyen technológiák állnak a rendelkezésünkre fenntarthatósági szempontból. A programok között szerepel öko-lábnyom számítás, de egy teljesen elektromos autót is ki lehet majd kipróbálni. Az Energia Napon külön Egészség Központ is helyet kap majd, ahol különböző ingyenes szűrővizsgálatokon lehet részt venni, illetve életmód-tanácsadással is várják az érdeklődőket. A délután folyamán az Energia Nap szabadtéri színpada előtt különböző edzések fognak zajlani, a látogatók testközelből ismerhetik majd meg a zumba, a thai boksz, a pilates, vagy a hastánc világát. A rendezvényen a „Bio Piac”, illetve az „Étrend Sarok” helyszíneken teljesen bio, termelői ételek megkóstolására is bőven akad majd lehetőség.

Az Energia Nap a szeptember 12-i fővárosi rendezvény után 19-én Székesfehérvárra, 26-án pedig Kecskemétre fog költözni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr997774770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása