Leonardo DiCaprio is drukkol a Földért
2015. december 06. írta: Berki Lili

Leonardo DiCaprio is drukkol a Földért

A világ egyik legelismertebb színésze is csatlakozott a párizsi események támogatóinak népes táborához.

leonardo1.jpg

A 41 éves színészről kevesen tudják, de lelkes környezetvédő, mi több, tavaly megválasztották az ENSZ békenagykövetévé is. Nemrégiben tiszteletét tette a párizsi klímacsúcson, ahol Ban Ki-moonnal, az Egyesült Nemzetek Főtitkárával beszélt a klímaváltozás elleni fellépés folytatásának mikéntjéről.

leokezetfog.jpg

A találkozó végén, Leo keresztezte ujjait, mondván: „Mindnyájunknak hasonlóan kell cselekednie a klímakonferencia kapcsán, annak reményében, hogy a világnak sikerüljön megegyezésre jutnia a Föld egészségét, jövőjét illetően!”

DiCaprio, édesapjával, George DiCaprióval közösen jelent meg a párizsi találkozón. Jelenlétük hatalmas tömeget mozgatott meg, sokak érdeklődését felkeltette.

leoandhisdad2.jpg

Felszólalásában Leo azt is kijelentette, bolygónk vezetői annak érdekében gyűltek össze a francia fővárosban, hogy véglegesítsenek egy 20 éve útjára indított globális megállapodást, amelynek végre foglalkoznia kell azokkal a nagyon is valós veszélyekkel, amelyeket az éghajlatváltozás - sajnálatos módon - magában foglal.

Az említett vezetők már találkoztak egymással Kiotóban, Koppenhágában, sőt, szinte az összes kontinensen, de minden egyes alkalommal rövidre zárultak a megbeszélések.

„Ezúttal másnak kell lennie, pozitív eredménnyel kell végre zárulnia az idei rendezvénynek, mert alapvetően nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy végleg kifussunk az időből.” – nyilatkozta Leonardo DiCaprio.

Képek forrása: www.justjared.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr888143036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása