Karácsonyi ötletcsomag az ECOLIFE-tól
2015. december 25. írta: Fodor Dani

Karácsonyi ötletcsomag az ECOLIFE-tól

Kedves Olvasóink!

Karácsonyra időzített decemberi magazinunk színes ötletcsomag mellékletét itt is megosztjuk mindazon kedves Olvasóinkkal, akik az ünnepi időszakot hozzánk hasonlóan családi együttléttel, kulturális eseménnyel és prémium termékekkel szeretnék szebbé varázsolni. Decemberi lapszámunk karácsonyi melléklete családoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt különleges ajándék lehetőségeket mutatott és mutat be a közelgő új évre is.

Évca pure&natural - a természet kényeztetése

Tisztán és természetesen! - vallja az Évca pure&natural natúrkozmetikai márka, melynek termékei garantáltan a természetességet hozzák el mindannyiunk fürdőszobájába. Arc- és testápolás, közérzetjavító illóolajok és ruhatisztítók, minden az ökotudatosság jegyében.

img_7462.jpg

Hasznos tudnivalók, megbízható termékleírások és tiszta, természetes kényeztetés. Ezt nyújtja az Évca pure&natural színes termékkínálata. Ajánljuk a család apraja-nagyjának, külön-külön minden bőrtípusra!

Vámpírok bálja eseményajánló

Roman Polanski azonos című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi musical rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, közeledve a 250. előadáshoz, tovább folytatódik a látványos, varázslatos, egyedülálló musical sikertörténete.

vampirokbalja_1per4.JPG

A 2007-ben Magyarországról hódító útjára indult izgalmas musical cselekménye a 19. század vadregényes, havas Erdélyében játszódik, ahol a szenvedély, szerelem, humor és borzongás misztikus mesevilágával találkozhatnak a nézők. A történet Abronsius professzor, a vámpírvadász, segédje, Alfréd, a fogadós Chagal, Chagal lánya és egy kastélynyi vámpír között játszódik. A fokhagymafűzérekkel, humoros kalandokkal, szerelemmel és emberi gondokkal fűszerezett vámpírtörténet mindmáig teltházas előadás.

A szemet gyönyörködtető díszletért és jelmezekért hazánk nemzetközileg is elismert tervezőjét, Erkel Lászlót, alias Kentaurt illeti újra a dicséret. A Vámpírok bálja egy felejthetetlen élmény lesz mindazoknak, akik a zenés színházi darabok közül ezt választják ajándékul szeretteiknek!

Meghitt, meleg otthon: NunnaUuni zsírkő kandallók

Karácsonykor a családé, az otthoné a főszerep. A kandalló tüze körül folytatott beszélgetések meghitt pillanata felbecsülhetetlen. A NunnaUuni finn zsírkő kandallók ezt a meghittséget varázsoják otthonunkba ünnepekkor és az ünnepek után is.

bemutatkozas_kandallok.jpg

Belsejük, füstjáratuk és tűzterük is 100%-ban extra minőségű Mammutti zsírkőből készül, melynek eredményeként már egy befűtéssel 36 órán át melegen tartható lakásunk. Golden Fire faelgázosítási módszerével pedig a fa magas, akár 1200 °C-os hőmérsékleten tisztán ég, ezért jelentősen kevesebb szén-monoxid, szénhidrogén és szilárd részecske (króm, hamu) kerül a környezetünkbe.

Ezek a masszív, tömör zsírkő kandallók egy életen át szolgálnak, kiégés és átrakás nélkül, fát és energiát spórolva tulajdonosuknak. Minimális fafelhasználás, egyenletes hőleadással járó hosszan tartó meleg, tradicionális vagy modern kialakítás, design és hatékonyság - csak néhány, a NunnaUuni zsírkő kandallók egyedülálló értékei közül. Használjuk ősztől tavaszig sütésre, főzésre, melegítésre, garantáltan ízletes ételek készülnek majd benne!

 

Férfias praktikusság: handpresso

A kávé igaz szerelmeseinek, a napi feketéjükről semmilyen körülmények közt le nem mondó fogyasztóknak és ínyenc társaiknak örömhír a Handpresso pumpás kávégép, melynek segítségével percek alatt, kézben, bárhol és bármikor friss eszpreszót vagy kapucsínót főzhetnek.

handpresso.jpg

A kompakt kisgép 16 bar nyomással készíti el prémium minőségű napi feketénket, párnás csomagolású vagy őrölt kávéból. Utazzunk autóban hosszabb ideig, túrázzunk nagyokat erdőkben-hegyekben, sátorozzunk napokig, a hordozható Handpresso sehol sem fog cserben hagyni!

A gépjármű pohártartójában elférő 12V-os kávékészüléket az autó aljzatába csatlakoztatva, víz és kávé hozzáadása után már 2 percen belül élvezhető a tökéletes, lágy és krémes presszókávé igazi kávéházakra emlékeztető íze.

A Handpresso használata nagyon egyszerű: lecsavarjuk a készülék fedelét, kiválasztjuk, hogy az őrölt kávés vagy a párnás adagolót szeretnénk használni, feltöltjük forró vízzel, erre jön rá a kávé, majd lefedjük, ügyelve, hogy a szelep zárva maradjon. Ezután jöhet a pumpálás, amivel, ha elértük a kellő nyomást, kinyítjuk a szelepet, és már fogyaszthatjuk is a krémes kávénkat! Természetesen nemcsak mi férfiak, hanem mindenki, akit ez a praktikus innováció lenyűgőz!

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr418194360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása