Környezettudatos konyhabútor
2015. december 26. írta: Fazekas Fanny

Környezettudatos konyhabútor

Egy tervező cég, amely elkötelezettséget vállalt a kézzel készült mestermunkák felélesztése és a környezettudatos technikák felhasználása iránt.

8aproperty-in-southern-california-modern-luxuslakas-belsoepiteszet-design-nappali-e1322398464949.jpg

A VALCUCINE konyhabútorgyárat 1980-ban alapították, a cég nevéhez azóta több innovatív újítás is kapcsolható. A siker kulcsa, hogy munkáikban tökéletesen párosítják a múlt és jelen megoldásait, mert a high-tech megoldások mellett a kézműves tradíciók megőrzése is döntő szerepet kap a konyhabútorok előállításánál.
unique-inlay-wooden-craftsman-kitchen-by-valcucine-2-thumb-630x354-17672_1.jpg

VALCUCINE konyhái minden elemükben átgondolt, az elegáns megjelenés, a funkcionalitás és a láthatóan gondosan megmunkált fa a legjobbat hozta ki az ipari formatervezés és a kézzel készített bútorok világából. Ráadásként 100% újrahasznosult fából áll össze a konyhabútor, amely így a fenntarthatóság és a stílus mellett a természetet is tiszteletben tartja.

valcucine-e-l-importanza-dell-ergonomia-all-interno-dei-cestoni-5647-m.jpg

Kínálatuk különleges újszerű megoldásokat tartalmaz, melyek megfelelnek minden technikai, technológiai és ergonómiai követelménynek. Konyhabútoraik kialakításánál a hagyományt, az ökológiát, a funkcionalitást és a vevők egyéni elképzelését egyaránt érvényre juttatják. 

unique-inlay-wooden-craftsman-kitchen-by-valcucine-3-thumb-630x354-17674.jpg

 

images.jpg

Fotó: www.kp.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr418193558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása