A PHYT'S bio önbarnítójával télen is aranybarnák lehetünk
2016. január 21. írta: Jachimek Anett

A PHYT'S bio önbarnítójával télen is aranybarnák lehetünk

Miért kellene télen beletörődni a nap hiányába és a sápadtságba? Hacsak nem megyünk el egy napsütötte országba vagy nem fekszünk be egy szoláriumba, akkor esélyünk sincs a kívánt szín elérésére. Vagy mégis? A PHYT’S egy remek megoldást kínál vásárlóinak, mely garantálja a tartós barnaságot és az egészséges bőrt.

A Voile Doré nevet viselő bio önbarnító egy könnyű testápoló krém, mely természetes barnaságot kölcsönöz a bőrnek. A bronzos bőr mindenkinek jól áll, hiszen bőrünk élettel telibbnek és egészségesebbnek hat tőle. Hamar felszívódik, így nem kell aggódnunk, hogy összekenjük vele a ruhánkat.

phyts2.jpg

Ma már rengeteg lehetőség van a kívánt barnaság elérésére, ám bőrünknek nem mindegy, hogyan varázsoljuk bronzosabbá. A szoláriumok káros hatása bizonyított, és sajnos, némely önbarnító krém sem gondoskodik a megfelelő hidratáltságról és a bőr ápolásáról, ellenben rengeteg kemikáliát tartalmaznak.

phyts.jpg

A PHYT’S barnítójának összetevői jótékony hatást fejtenek ki és száz százalékosan természetes alapanyagokból készülnek, valamint növényekből, gyümölcsökből kinyert természetes illatanyagokat tartalmaznak. Szezámolaj, jojobaolaj, sárgarépa kivonat, E-vitamin, pálmarózsa, rózsafa, levendula, és ez csak néhány összetevő, melyek az önbarnító hatékonyságát segítik.

phyts4.jpg

A krém által kifejtett hatás eredményét mi sem bizonyítja jobban, mint az elégedett vásárlók.

Korábban nem használtam bio önbarnítót, csak >>hagyományos dm<<-eset. Remekül hidratál, nincs az a >>büdös<< szaga, nem érzem azt, amit más önbarnítóknál, teljesen kellemes. Gyönyörűen kopik, amit az eddigi termékekről nem tudok elmondani, amelyek úgy koptak, mintha koszos lenne a bőröm. Csak pozitívat tudok mondani róla. Hetente két-három alkalommal használom, hogy látványos legyen. Nagyon sokáig elég.

logo_phyts_300dpi.pnglabel_cosmebio_marron_497.gif Aki szeretne megbizonyosodni a termék hatékonyságáról, keresse fel a www.phyts.hu weboldalt, ahol emellett sok más biokészítményből csemegézhet.




A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr458299756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása