Üdülőközpont, saját olívaültetvénnyel
2016. május 12. írta: Jachimek Anett

Üdülőközpont, saját olívaültetvénnyel

A horvát üdülő igazi paradicsom mindenki számára. A szokásos tengerparti élményeken kívül fenntartható törekvésekben is bővelkedik a komplexum.

Ilyet nem sok nyaralóhelyen látni, az biztos! Saját olívaligete van a Solaris Beach Resort üdülőkomplexumnak, ahol helyben dolgozzák fel a termést, s az nem csak az étkezés örömeit szolgálja, hanem kozmetikai termékeket is készítenek belőle. Ezen kívül többfajta zöldséget és gyümölcsöt is termesztenek az üdülőben. Az etno falurészben látható egy működő vízimalom is, ahol saját pékség üzemel, és ökokert is fogadja az itt nyaralót. Számos programlehetőség közül választhatnak az idelátogatók, akár testközelből is meg lehet ismerni a kenyérsütés vagy a szövés rejtelmeit. Aki pedig az üdülőközpontból kirándulni szeretne, meglátogathatja a közeli Krka és a Kornati Nemzeti Parkokat is.

dalm2.JPG

A nyaralóközpont Dalmáciában, Sibenik város szélén, egy fenyőerdővel övezett szép zöldterületen, négy kilométer hosszan terül el. A rendkívül színvonlas üdülőtelep 5 szállodából (ebből négy 4 csillagos, egy pedig 3 csillagos hotel), a Kornati Villákból (apartmantelep), yachkikötőből és kempingből áll. Tengerparti fekvése miatt megannyi lehetőséget rejt magában a hely. Többek között kültéri medencék, wellness- és spa központ, vízi vidámpark, kalózhajó, sportpályák, salsa oktatás, jóga, jet-ski, búvárkodás, hajókirándulások és kültéri mozi várja a piheni vágyókat a Solaris Beach Resortban.

dalm.JPG

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a helyet! Nemsokára érkezünk egy bővebb tudósítással, melyek személyes élményeken alapulnak, de addigi is jó böngészést kívánunk a szebbnél szebb üdülőhelyek között!

Bővebb felvilágosítás: 

Pro Family Travel
www.profamily.hu
1094 Budapest, Berzenczey u. 39–41.
Tel: 06/1-219-5512
E-mail: info@profamily.hu

page1_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr878708328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása