BioLite, BaseLatern – Okos világítótest
2016. május 27. írta: Jachimek Anett

BioLite, BaseLatern – Okos világítótest

Applikációval szabályozható lámpa, mely vezeték nélküli, energiatakarékos, és még bluetooth is csatolható a rendszerhez? Hihetetlen, de tényleg létezik!

baselatern3.jpg

A BioLite család legújabb termékének küldetése, hogy segítsen tájékozódni a sötétben. A klasszikus kültéri lámpa karcsú megjelenésű, energiatakarékos és rugalmas, már ami a hordozhatóságot illeti. A termékcsalád első bluetooth-kompatibilis kütyüjét egy 7800 mAh-s Li-ion akkumulátor működteti, mely elég erős ahhoz, hogy akár négy okostelefont feltöltsön, ezzel mintegy külső töltőállomásként is képes funkcionálni. Csomagolása elég laposra sikeredett, ám nem véletlenül: sokkal könnyebb a tárolása, és az utazások során is egyszerűbb szállítani.

baselatern2.jpg

Ellentétben a hagyományos világítótestekkel, a BaseLatern egy fejlett, úgynevezett edge-lighting világítástechnológiát használ. Ennek segítségével a kis eszköz akár 500 lumen fényt is képes kibocsátani. A rendszer mikro-USB csatalakozó segítségével tölthető fel újra, plusz két port található rajta a többi elektronikai eszköz töltésére. A Base Latern applikáció segítségével szabályozható a fényerő, programozható a fény ki- és bekapcsolása, és tájékoztat az akkumulátor aktuális töltöttségéről.

baselatern.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr418752604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása