Zöld falak M I N D E N H O L !
2016. június 02. írta: Jachimek Anett

Zöld falak M I N D E N H O L !

Egy vietnami üdülő- és egészségügyi központ külső és belső falai is csak úgy roskadoznak a sok zöld növénytől!

Da Nangban létezik egy nyugalom szigete, ahová több hétre is betérhet az ember, hogy kipihenje a fáradalmakat, vagy éppen jótékony kezeléseken vegyen részt. A Naman környezetbarát üdülőjében olyan egészséges foglalkozások várják a vendégeket, mint a gyógyfürdő, jóga, és egyéb sportok. A test és lélek tökéletes megtisztításához nagyban hozzájárul a természet harmonikus keveréke, a zöld, a természetes kövek és a bambuszok által. 

Tengerparti villák, bungalók és a szálloda épülete nyújt felejthetetlen kikapcsolódást a fáradt vendégeknek. A központi épület betonnyílásaiban elhelyezett növények biztosítják a privát légkört, s mindez olyan szépen belesimul a környezetébe, hogy az utcáról nem lehet megmondani, hogy tulajdonképpen mivel is állunk szemben.

A központ 32 darab erkélyes szobával, medencével, és csodás panorámával várja a pihenni vágyókat. Az épület hőálló szigetelésének köszönhetően a legforróbb napokban sem kell megőrülni a szobákban légkondicionáló nélkül. Ez is a fenntarthatósági törekvések egy része. 

A növények minden szegletben megtalálhatóak. A ház tetején, a fakán, a folyosókon, a kertben,  a medence partján, az erkélyeken, mindenhol. A gyógyító zöld erejében itt garantáltan nincs hiány!

Képek: Hiroyuki Oki

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr858773256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása