Hipnotikus lebegő növények
2016. június 07. írta: Jachimek Anett

Hipnotikus lebegő növények

A természet és a technológia csodás összefonódása, melyet két lengyel diák, Thomas Bialek és Alexander Laczynski fejlesztett ki.

A két fiatal úgy döntött, hogy két szenvedélyüket, a növényeket és az innovatív technológiákat összeolvasztják, s ezzel egy egységet hoznak létre. Az így megszületett termék az Air Flowers nevet viseli, mely már önmagában is sokat sejtet.  

Valóban, ezek lebegő virágok! Voltak korábban más tervezőknek is próbálkozásaik, ám ez az eddigieknél jóval nagyobb terhelést is bír és magasabbra tudnak repülni a növények. 

Szerettünk volna összekapcsolni két teljesen eltérő világot, hogy megmutassuk a tökéletes egyensúlyt a kettő között. Különösen a bonsai-okért vagyunk oda, nekünk is van a kertünkben.

– Mondta Bialek. 

 

Az Air Flowers mágnesek segítségével képes lebegtetni a növényeket. lebegtetni mágnesekkel. A rendszer egy kerámia cserépbe van beágyazva, melyek öt színben kaphatóak. A kokademától (japán mohafaj) kezdve a bonsai-okig bármit lebegtethetünk az eszköz segítségével. Egy lebegő virág súlya maximum 300 gramm lehet. 

Minden kaspó egyedi, mely kézműves művészek közreműködésével, hagyományos technikákkal, természetes anyagokból jött létre. Válassz a készletünkből, bonsai fákból, kaktuszokból, vagy hozd létre a saját lebegő élővilágodat.

A csapat jelenleg szeretné megvalósítani a találmányát a Kickstarteren keresztül. Az ötletgazdák célja a lebegő növényekkel, hogy minél több növénytulajdonos legyen, hogy jobban értékeljük a növények szépségét, melyek a lebegés segítségével egy fenséges megjelenést kapnak. Az apró zen kertek egyaránt alkalmazhatóak otthonra, de a stresszesebb irodai környezetben kifejezetten ajánlják az alkotók.

Képek: inhabitat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr918786428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása