A legújabb őrület: hordható virágok
2016. június 17. írta: Jachimek Anett

A legújabb őrület: hordható virágok

Virágok, melyeket bárhová rakhatnunk, és sosem hervadnak el. Sőt, még locsolni sem kell őket! Ez a bejegyzés elsősorban a hölgyeknek fog kedvezni, de az igazán növényszerető férfiaknak is bátran ajánljuk, ha élő növény helyettesítésén gondolkoznak.

Imádni való virágok a kerékpáron, ültetvényes nyakláncok és gyűrűk, melyek virágzóak és sosem hervadnak el. Amint meglátja az ember rögtön beléjük szeret, és csak annyit tud mondani: ilyen nekem is kell. És hogy hova? Mindegy, hiszen bárhol jól mutatnak. Apró nyakékként, kitűzőként vagy dísznövényként is megállják a helyüket.

3D-nyomtatott technológiával készül az összes alkotás, melyek igazán élethűen adják vissza a növények valódi alakjait. A virágokat a nyomtatás után kézzel festik meg, így nincs két egyforma darab, mindegyik egyedi. Természetesen lakk réteget is kapnak a növények, hogy az eső vagy egyéb környezeti tényezők ne károsítsák szépségüket. 

A hordható növények közül a legszebbek talán a gyűrűk. Ajándéknak is remek ötlet lehet, sőt - urak, figyelem! Igazi különlegesség lehet eljegyzési gyűrűként is, főleg, ha egy olyan hölgy ujjára kerül, aki természetkedvelő és nagy virágbarát. Gyémánt gyűrű vagy ékkő bárki ujján lehet, ez a nem mindennapi szépség azonban igazi ritkaság.

Aki nem viselné ékszerként a növényeket, annak több lehetősége is van: a biciklire szerelve nagyon romantikus, vintage hangulatot kelt. Létezik belőle falra szerelhető verzió és asztali kiadás is. Egy biztos, mindenki a növények csodájára jár, a 3D-nyomtatás annyira élethűen ábrázolja a növényeket, hogy mindenki azt fogja kérdezni: ez tényleg igazi?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr78819656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivancsi 2016.06.19. 15:59:39

szép világ felé közelitünk!
3D-es számítógépes virtuális plasztik élet és világ....
na és most mar a mini virág is,
minden amivel dolgozni kell és eredeti mehet a kukába,
a pakiarabnegrok meg millio számban tartanak europaba,
azt majd jot röhögnek rajtunk mielött lekaszaboljak 3D szemüveges fejüket :) :)
süti beállítások módosítása