Futurisztikus asztal a jövőből
2016. június 21. írta: Jachimek Anett

Futurisztikus asztal a jövőből

Ha az volt az elképzelésük, hogy egy ultravékony asztalok, melyek egyszerre hűtik és fűtik az ételt, csak a jövőben léteznek, akkor üdvözöljük a jövőben! A Smartslab asztal ugyanis mindezeket tudja.

A Kram / Weisshaar által megálmodott asztal kerámia lapjába beépített hűtő- és fűtőelemek kaptak helyet, amelyeket gyerekjáték működésbe hozni a legújabb érintéstechnológiának köszönhetően. A világ leginnovatívabb konyhaeleme az összes technológiát lesöpörheti az asztalról – szó szerint.

A Smartslab kerámia felületét 6 milliméter vastag, úgynevezett SapienStone anyag alkotja. A felszíni réteg alá indukciós főzőlapokat építettek, melyek az ételek megsütésére és melegítésére is alkalmasak. Az asztal továbbá fel van szerelve termoelektromos hűtési komponensekkel, ami azt jelenti, hogy az italokat és a pezsgőt is kellemesen hűvösen tartja.

A tervezőpáros, a Kram / Weisshaar biztosítja a felhasználókat arról, hogy a Smartslab használata teljesen biztonságos, nem fog az asztal kigyulladni. 42,5 Celsius-fok tökéletesen elegendő az étel melegítéséhez, és ennél a hőmérsékletnél még nem égetjük meg magunkat, ha véletlenül beletenyerelünk. Ezzel szemen a hideg funkciót egészen -5 fokig lehet kihasználni.

És hogy miért érdekes számunkra ez az asztal? Onnantól kezdve, hogy birtokoljuk, nincs szükségünk nagy teljesítményű és nagyméretű konyhai berendezésekre, ugyanis az étkezőasztal minden funkciót teljes mértékben kielégít. A borhűtőt és a főzőlapokat már el is lehet felejteni. Könnyen tisztítható és a fogyasztása is kedvezőbb a többi konyhai eszközéhez képest. 

 

kramweisshaar.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr638829346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása